Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO/VIDEO. Zeci de percheziții în Satu Mare, la traficanți de droguri. S-au găsit și arme

La data de 25 mai, polițiști Serviciului de Combatere a Criminialității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare, au pus în aplicare 20 de percheziții domiciliare, în județul Satu Mare, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.

În cauză s-a reţinut că, mai multe persoane, ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc și mare risc.

Pe parcursul perchezițiilor au fost descoperite și ridicate cantități de cocaină, 3- CMC, 18 folii de aluminiu conținând cannabis, fiole conținând pulbere de culoare albă, susceptibile de a avea efect psihoactiv, cântare de precizie ce conțin urme de substanța cristalină, un dispozitiv pentru mărunțit, un pistol cu gaze deținut ilegal, un pistol calibru 8 mm, un cartuș cu glonț pentru arma letală, 2 macete și mai multe telefoane mobile.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare. Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul B.C.C.O. Oradea, I.P.J. Satu Mare și al jandarmilor din cadrul I.J.J. Satu Mare.

Pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Sursa: IPJ Satu Mare

5 comentarii

  1. Mortu Răspunde

    Si saptamana viitoare o sa fie liber baietii ! Ii mare coruptia in tara asta

  2. H&R Răspunde

    Au confiscat 1 leu? Bravo!

  3. Unu Răspunde

    Azi un leu, mâine un leu și tot așa până ajung la tine H@R !

    • Zoo Răspunde

      Azi un leu 🦁 mâine un urs 🐻?????

    • H&R Răspunde

      Nu ma ocup de asa ceva, nici nu m-am acupat de asa ceva niciodata, si nici nu ma intereseaza. Deci, poate sa vina linistit. Eu dorm lejer noaptea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.