Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

FOTO. Se montează tarabele. S-a închis circulația pe B-dul Transilvania

S-a închis circulația pe bulevardul Transilvania din municipiul Satu Mare. Circulația a fost închisă în această seară, întrucât în acest weekend au loc Zilele Orașului Satu Mare.

Încă de anul trecut, pe bulevardul Transilvania s-au mutat punctele de alimentație publică și terasele.

Traficul va fi restricționat până în dimineața zilei de luni, 29 mai.


3 comentarii

  1. Rockefeler Răspunde

    La ce scumpete este ,si saracie ,lumea nu se va inghesui….
    Exceptie cei bugetari cu salarii babane…

    • stela Răspunde

      Am plecat la de privat la stat si dupa cateva luni m-am intors inapoi la privat..sincer prea multe batai de cap am avut acolo si termene..Asa ca depinde ce lucrezi la stat..da mergeti si vedeti! Nu bate ce vezi de afara cu ce se mananca inauntru! Si nu sunt salariile asa mari..poate sefii..

      • un fost bugetar Răspunde

        Asta depinde. Dacă ești încadrat pe post de debutant salariul e mic. Oricum salariile la bugetarii de rând în general sunt mici plus că există stressul că oare ce s-a semnat este OK. Că am mai văzut eu din alea că ce azi era bun mâine era ilegal. Și termene și raportări inutile pe care nimeni nu le citește doar să fie. Plus să mai adăugăm și mâncatul ăsta dintre ei, săpat, lins șeful că unul sau altul e mai bun decât celălalt. Dacă ai norocul să mai nimerești și undeva unde e ceva panaramă a cuiva care nici nu face nimic (că își permite) și tot timpul trebuie suplinit atunci ai dat-o în bară de tot. Momentul cel mai fericit din viața mea a fost când am plecat după 23 de ani în privat. În primul rând nu mai iau 3-5 pastile antistres și multe alea calmante. Că după o ședință sterilă de 3 ore în care nu se decide nimic doar la final că mâine dimineața iar ne vedem să ne hotărâm ce și cum….. Voi nu v-ați enerva? Mai ales dacă chiar aveți și alte treburi poate urgente de rezolvat. Și nu la shopping mă gândeam aici. Bugetărimea este pentru cei la care le place să fie pioni, nu le place să gândească și nu le deranjează să lingușească pe superiori. Dintre ei se găsește unul-doi la un servici pe care îl duce capul și dintre ei răsare câte un șef sau ceva asemănător. Că majoritate vai de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.