Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Lucrări la UPU Satu Mare. Aparținătorii pacienților nu mai au acces în sala de așteptare

Unitatea de Primire Urgențe intră în lucrări de extindere și reabilitare pentru o mai bună și rapidă desfășurare a actului medical, astfel că se impun următoarele măsuri de reorganizare a spațiilor de lucru:

  • Urgențele Minore vor funcționa în spațiul destinat până la acest moment triajului, spațiu mai puțin generos care va limita numărul de consultații pe unitate de timp;
  • Serviciul de Triaj și Registratura vor ocupa spațiul destinat până la acest moment sălii de așteptare a aparținătorilor pacienților UPU, aflându-ne astfel, temporar, în imposibilitatea de a asigura un alt spațiu în UPU pentru aparținători;

,,În consecință, până la finalizarea lucrărilor de extindere și reabilitare facem apel la înțelegerea populației privind dezafectarea temporară a sălii de așteptare și eventualele neajunsuri create de lucrările de reabilitare și extindere a UPU. În același context, reiterăm importanța adresării la cabinetele de Medicină de familie și Centrele de Permanență pentru acele afecțiuni care nu pun în pericol viața pacientului”, transmite conducerea Spitalului Județean Satu Mare.

4 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    … de parcă până acum nu erau scoși în șuturi afară, așa “elegant”???? Deci nimic nou. Să sperăm că măcar după lucrări va fi mai bine. Cel puțin pe parte de clădire. Că restul …. încă mai este și va fi o poveste lungă.

  2. Petruta Răspunde

    Sunt total nefodate și lipsite de respect aceste afirmații. În viata asta totul este perfectibil desigur,dar este necesar să fim rezonabili și realiști. Am fost duminica la urgență, în calitate de aparținător. Bolnavul a fost preluat imediat și i s-au făcut toate investigațiile în timp scurt, în timp ce eu ca aparținător, alături de alți aparținători am stat confortabil în sala de așteptare, nu ne-a dat pe niciunul nimeni afara, personalul medical s- comportat foarte civilizat și empatic cu noi., și a ieși din urgențe ca să comunice in permanență cu membri familiei.Eu am fost mulțumită și sper ca toată lumea să aibă parte de același tratament și sunt încrezătoare că lucrurile vor fi din ce în ce ma bine.

    • bigbrother Răspunde

      Citez comunicatul spitalului. Ei au scris și nu altcineva.
      ,,În consecință, până la finalizarea lucrărilor de extindere și reabilitare facem apel la înțelegerea populației privind dezafectarea temporară a sălii de așteptare și eventualele neajunsuri create de lucrările de reabilitare și extindere a UPU. În același context, reiterăm importanța adresării la cabinetele de Medicină de familie și Centrele de Permanență pentru acele afecțiuni care nu pun în pericol viața pacientului”.
      Dacă intri la UPU simți că ești un număr, un cod și atât. 3050 de cadre medicale, majoritatea asistenți și brancardieri mișună pe acolo și ici-colo câte un medic. Pentru orice se face hârtie cu care se pierde foarte mult timp. Pentru o intervenție de 2 minute aștepți 45 de minute să coboare medicul de specialitate și mai aștepți o oră ca să poți ieși cu hârtie de la ei în mână. Dacă tu asta consideri normal atunci nu am ce să-ți mai povestesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.