Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Restricții de circulație cu ocazia festivalului Sâmbra Oilor. Polițiștii, mesaj pentru șoferi

În contextul celebrării Sărbătorii Câmpenești Sâmbra Oilor, care se va desfășura, la data de 7 mai, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare vor fi la datorie, astfel încât sătmărenii să se poată bucura într-un climat de siguranță, de această zi.

,,Dorim să informăm cetățenii despre faptul că, în intervalul orar 07.00-17.00, vor fi impuse restricții de circulație pentru vehiculele de mare tonaj, respectiv cele de peste 3,5 tone. Mai exact, în intervalul orar menționat anterior, cei care intenționează să se deplaseze către județul Maramureș nu vor putea circula cu acest tip de vehicule pe DN 19, ci pe DN 1C, utilizând în acest sens ruta ocolitoare Iojib-Apa-Seini”, informează Poliția Satu Mare.

Polițiștii rutieri atrag atenția fiecărui participant la traficul rutier, fie că acesta are calitatea de conducător auto, biciclist sau pieton, asupra respectării tuturor prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice, și să manifeste o atenție sporită, întrucât fluxul de participanți la traficul rutier va fi unul ridicat.


CITEȘTE ȘI:

2 comentarii

  1. Dragnea Răspunde

    Am auzit că închid circulația de la Zalău până la Suceava, via Negrești-Sāpânța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.