Ultima actualizare: azi, 13:55

Externe

Român omorât pe o autostradă din Ungaria. 40 de mașini au trecut peste trupul lui

Român omorât pe o autostradă din Ungaria. 40 de mașini au trecut peste trupul lui și bucăți din cadavru au fost găsite la 500 de metri, titrează Digi24.

Duminică seară, un român a fost victima unui accident teribil în Ungaria. Bărbatul ar fi vrut să traverseze autostrada M0 și a fost lovit de o mașină, presupunându-se că a murit pe loc. Șoferul și-a continuat drumul.

Mai mult, timp de 20 de minute, nimeni nu ar fi oprit, iar peste cadavru se estimează că ar fi trecut 40 de mașini. Bucăți din cadavru au fost găsite și la jumătate de kilometru distanță față de locul impactului.

Potrivit RTL, victima acestui accident îngrozitor era un bărbat de 92 de ani, turist. Poliția îl caută pe șoferul care l-a lovit prima dată.


Sursa: Digi24

5 comentarii

  1. i luv romanistan Răspunde

    credea ca e in romanistan “aici vrea sa treaca pwla mea si toti sa se opreasca ce pwla” =))

  2. Valahu Răspunde

    Mai bleg migrator tu unde p….m… locuiesti gunoiule ?Mars dracului in Mongolia migratorule daca tot timpul barfesti tara care te gazuieste scarba ce esti!

    • observator Răspunde

      Acuma fără supărare dar dășteptu ăla de moș a vrut să treacă cherestul păstă heghi cum l-a tăiat capul peste autostradă. Acum scuză-mă dar pentru asemenea specimene poți să tot faci poduri, pasarele, viaducte, tuneluri, autostrăzi cu n+1 benzi că tot degeaba este. Dar că și șoferii ăia au făcut biliard cu el și asta e cam dezgustător. Că mai merge că nu observă cei din spate o mașină sau două dar 40!!!!!!! Și nu e sigur că șoferii în cauză erau unguri, aia reține! Dar și aia e sigur că oriunde în lume ai face asta peste autostrăzi te-ar face șoferii maglavais așa din scurt. Asta nu e treabă de cine de unde se trage sau de unde a venit. Nici nu cred că de care te-ai legat ar fi ungur. Că la noi se traversează șoselele vorba lui în pwla, așa din sport. Zilnic vezi astfel de știri pe la teve. Că moșul s-a crezut superman este fix problema lui. De fapt numai a fost ….. că a decedat.

    • @Valahu Răspunde

      Migratorii la care probabil te referi sunt de peste 1000 de ani prin zona, in schimb pe zi ce trece sunt tot mai multi romani in strainatate decat in tara lor formata de 100 si ceva de ani. Pana la urma degeaba cautam hiba la unguri, portalsm a “uitat” sa cuprinda in articolul preluat de la digi24 ca microbuzul care a accidentat persoana era inmatriculata intr-o tara straina. Sa nu uitam ca in perioada aia era Papa in vizita, deci o gramada de turisti tranzitau zona.

  3. altu fără bmw Răspunde

    @valahu, ai mai jos un link cu un articol din Adevărul cu un accident groaznic din județul Constanța. Urmărește atent materialul video. Cam asta este nivelul de respectare a codului rutier din țară. Și vezi că aici sigur nu e țipenie de ungur în zonă!
    https://adevarul.ro/stiri-locale/constanta/momentul-in-care-doua-masini-si-un-tir-se-izbesc-2263958.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.