Ultima actualizare: azi, 09:47

Locale

Sătmăreanul Dan Ursa a câștigat Survivor România! A luat premiul de 100.000 de euro

Sătmăreanul Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023. Războinicul a luat premiul de 100.000 de euro!

Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023, miercuri, și premiul de 100.000 de euro. Ultima bătălie din acest sezon s-a dat între finaliștii Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan. Finaliștii au fost susținuți de foștii concurenți pe tot parcursul jocului.

A slăbit 20 de kilograme

Un om obișnuit, cu un job de vânzări într-o multinațională, Dan Ursa nu a practicat sport de performanță niciodată, fiind chiar supraponderal la debutul show-ului. Motivația sa pentru a participa în cadrul emisiunii a fost aceea de a demonstra că un om simplu poate face performanță fără să fie atlet sau sportiv, bazându-se mai mult pe determinare decât pe condiția fizică, potrivit monitorulcj.ro.

După 4 luni de când se află în competiția ce testează limitele fizice și psihice ale concurenților, Dan Ursa a slăbit peste 20 kilograme și a câștigat multiple competiții pe plaja Dominicană.

32 comentarii

  1. Militia Răspunde

    Daca articolu nu e despre Adisor penele, bemeveu, covrig, Gabi si politica in general, nu se arunca nimeni cu un felicitari. Natie de hateri!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Da, da. Sătmărean originar din Tășnad și care de decenii stă în Cluj. Și noi de aici cu ce ne alegem? Îți zic eu cu un mare nimic. #Costelbusuioc în varianta 2023. Reality mizerie de doi bani pentru proshtirea p@limii.

      • Militia Răspunde

        #hate

        • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

          Nu-i adevărat. dar nu mai bine lucra pe undeva, punea osul la bătaie și făcea ceva concret? Că un om în toată firea și în floarea vârstei nu-și permite să piardă săptămâni-luni așa departe de orice. Asta-s spectacole pentru p@lime și pentru satisfacerea egoului propriu, nimic mai mult. Probabil nu avea ceva mai bun de făcut și a mai câștigat și ceva notorietate pe moment. #Costelbusuoic varianta 2023, dar nu are nici măcar talent de a cânta sau altceva. Știi ce s-a ales de Costel Busuioc? Și-a făcut praf familia cu tot cu 4 copiii și umblă cu parașute. Dar ce bine era atunci la vot că #votați-mă că am familie mare și ducem din greu??? Trăiască spectacolul lacrimogen, ieftin!

          • Dodiq

            De data asta sunt de acord cu tine bine scris

          • Militia

            Deocamdata, el e acolo, tu intelege ce vrei esti in spatele unui ecran aruncat cu hate. Stai linistit sunt acri 😉

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Nu-i nici nu #hate. Eu nu pricep ce nu înțelegi. Omul cică are 40 de ani, are familie, afacere, nevastă. Îmi spui și mie care e realizarea că se maimuțărește în public 5 luni de zile în Republica Dominicană și nu se ocupă de familia sa? care e realizarea? Că s-a luat la concurs cu niște gagici acolo în niște probe de alea de-a dreptul penibile? Ceva de genul Jeux sons frontiere? Niște probe de alea sportivo-fantastice, penibilistice??? Mie nici prin cap nu mi-ar trece să-mi abandonez familia pentru un circ de ăsta și mai ales 5 luni. Nu există bani destui. realizarea se cheamă altfel. Asta este circ pe pâine.
            PS. Este scandal în restul țării că a fost favorizat vizibil. Stai să ajungă să fie cercetat pentru asta că cine știe ce șmecherii s-au aranjat pe acolo că și organizatorii trebuie să scoată ceva audiența de la fraieri. Apoi dacă se dovedește mai dă și cu subsemnatul și atunci clar nu a meritat. Nu vreau să mă cert cu tine dar clar avem alte standarde de viață și alte așteptări. Adică eu dacă vreau să mă duc undeva frumos îmi cumpăr bilet și mă duc. Nu am nevoie să fiu astfel sponsorizat și nici să spăl vase pe vapor apoi să zic că am văzut Atlanticul. Pricepi? Că uite eu unul am stat și pe malul Atlanticului niște săptămâni dar nu mi s-a băgat camera în față cât stăteam la budă ca aici. Probabil ție ți-ar plăcea și acum ești invidios pe el. Este fix problema ta.

          • Militia

            Exact, ai dreptate esti penibil.

          • Militia

            PS. sterge-te la gura de nutella

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            @Militia, eu zic să încetezi. Din ce demonstrezi noi credem în diferite valori. Tu vrei panem et circenses eu în schimb cred în munca cinstită și nu în sindrofii de astea. Și diferența dintre noi este că eu în continuare îmi văd de viață și fac ce-mi pace și nu depind de alții. Tu în schimb aștepți pomana oricare ar fi ea. Așa că tu poți să te ștergi la guriță de nutella, că tu mănânci maro. Ești penibil.

          • Militia

            Este o jignire la adresa mea sa ma compari cu tine, te rog sa ma scuzi ca mi-am permis sa ma cobor la nivelu tau. Iar cu munca cinstita joaca la alta masa

          • Decebalus per Scorillo și dacii liberi

            Cine stă pe net toată ziua și provoacă pe altul și îl jignește gratuit ăla are timp deci ăla clar nu lucrează. Dar ai un nume foarte sugestiv militiene. Așa că nici nu-i de mirare că ai timp de astea. Parazit al societății

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            @Militia, scuzele se acceptă. Nu e vina ta că exiști. Te tot trădează materialul genetic moștenit. Deoarece ai fost atât de activ azi, te propun la diploma de onoare de asistatul zilei. E bine așa? În rest sunt sigur (afirm asta pe nevăzute-neștiute) că săracul de tine ai tu capul plin de aere numai de tine știute dar nici să-mi legi șiretul la pantofi nu ești valabil. Dar te las să te complaci în situația asta și ca să nu faci AVC și aici îți dau dreptate. Continuă că țara are nevoie de tine.

          • Militia

            Exagerat cate aberatii poti debita, ai fost amuzant, hai ca m-am distrat bine azi . Defap ma distrez in fiecare zi cand citesc aberatile papagalilor de ecran, sunteti amuzati. @De aici înțelege fiecare ce vrea trist, cum te suporta familia? Da-le o gura de aer si pleaca macar 5 luni de acasa. AAAAAA uitasem mama prostilor e mereu gravida.

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Nu merita, nici sportiv(mai ca isi dadea duhul) nici social. Caracter de doi bani.

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    @Militia, asa pentru cultura noastra generala cam cat primesti per postare pentru combaterea dujmanului primarului? 10 RON per bucată? Sau iti achita datoriile pe caiet? Numai intreb asa.😵💩😢

  4. 54123232 Răspunde

    Cine pana mea se uită la emisiuni de genu ăsta?

  5. Feri Poker Răspunde

    Dintre cei care au ramas in competitie suta la suta Dan Ursa merita sa castige acest concurs ! Carmen este influncer,dar asta n-a ajutat-o deloc iar pulifriciul de Bandi Krisan n-a facut aproape nimic inafara de a se distra pe timpul desfasurarii competitiei,a mancat si a baut pe spatele lui Dan Ursa si Alin Chirila…iar spre final i s-a trezit si lui apetitul de joc,asta datorita unui concurs de imprejurari din cauza ca cei mai buni au fost eliminati,inafara de Dan Ursa !

    • Zic si eu Răspunde

      Măi Feri, tocmai s-a stabilit că a fost o competiție de rahat pt amatorii genului. Acuma vii să ne spui ca n-ai pierdut niciun episod.

  6. 54123232 Răspunde

    🥱

  7. Militia Răspunde

    Am ajuns să vorbesc singur.

    • Militia Răspunde

      @De aici înțelege fiecare ce vrea doar atat poti? De ce te umilesti in halu asta? Te credeam mai destept, pacat :). Hai multa bafta

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Știi, omul mai și lucrează. Acum că deschid portalsm văd că nu încetezi. Nu e scris de mine. Sugerez să faci o vizită la psihiatrie. Intuiesc că știi pe unde este. Cred că nu sunt singurul care s-a săturat de inepțiile tale de lingușeală. Hai pa că am treabă în grădină. Sper să te îneci în propria ta salivă odată.

      • Gheorghe Răspunde

        Milițiene nu ai ce face decât sa te iei la discuții pe aici cu niște specimene care dacă nu gândești și nu faci cum vor ei,după standardele(care??)pa care zic ei ca le au,atunci nici nu exiști,nici nu merita sa trăiești darami-te sa comentezi,esti un nimeni daca gandesti altfel.Pai mai vere,sa ma vezi pe mine,sa vezi tu ce pot eu,ca eu sunt asa și pe dincolo….niște coate-goale,mațe-fripte care nu au realizat absolut nimic în viata lor și au prins gustul scrierii pe portatsm,combatant și porcăind pe toți care nu se ridica la standardele lor.Nu te mai obosi milițiene că o faci degeaba,îți spun eu care am avut niște discuții cu unul(se știe el care-i)……Ce sa mai zic?….nimic din ce fac alții nu-i bine,orice spune altcineva este greșit….mi-e lehamite de astfel de bipezi,am vreo câțiva la muncă,niște frustrați maxim,îi compatimesc.Bravo mai Dan Ursa,sătmărean,clujean sau de unde ești tu,ungur,român,țigan,conteaza prea puțin!!!Bravo ca ai avut coaie sa te pui cu sportivi,fete, și oricine s-a găsit in acest concurs.I-ai ciuruit…..Ai tot respectul meu pentru curaj,forță și mai ales caracterul de care ai dat dovadă.Bineinteles ca impotenții,neputincioșii de orice fel vor sari în sus ca nu meritai…..meritau ei care nici nu reușesc sa se cacè,ci doar se screm pe portalsm și produc…..vânturi,multe vânturi cu stropi.Marș la coteț cotarle care lătrați la luna…..

        • Măi boule cu diplomă Răspunde

          Marș ăsta să-ți permiți să zici familiei nesimțitule. Alt țăran ordinar. Mai sunteți din ăștia care vă mulțumiți cu puțin și vă lăsați prostiți ușor?

        • Militia Răspunde

          Absolut, se pare ca unii nu inteleg ca suntem diferiti si fiecare avem o opinie desi, nu am urmarit emisiunea, nu doar sezonu asta mi se pare o ceva ieftin fara sens acea asa zis surviver. Iar legat de Dan eu nu-l cunosc personal, nu am cautat cine este, ce este, ce face, cu cine se f.. si alte detalii irelevante despre viata lui personala, cum sunt interesati unii mai sus. Stima pt Dan ca a mai scos judetu asta putin din anonimat (SM fiind o umbra cu foarte mult potential). A ajuns unde a ajuns pe barba lui, pe spatele lui, pe munca lui in rest sunt detalii irelevante pe care se pare ca uni putin mai mediocrii in gandire nu le inteleg si sunt convins ca nu a stat cu mana intinsa sa-i de 100k euro+cat a primit pe fiecare saptamana stata acolo. Ca a fost votat de public sau nu, ca l-a dat PRO “teve-u” castigator sau nu conteaza ca e acolo pe sticla iar cateii,frustratii, lacheii, etc etc (dexu e mare) care latra.(punct).
          Oricum a fost amuzant, e opinia lui si o respect. M-am distrat una buna, nu-l consider prost sau ceva de genu, e destept in felu lui. Partea nasoala e ca si acasa procedeaza asa, oare daca familia nu-i acceapta punctu de vedere le baga pumnu in gura? Trist, cele bune!

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Din comentariile tale am încercat să aflu care este opinia ta. dar în afară de jigniri altceva nu am aflat.
            1. Daca articolu nu e despre Adisor penele, bemeveu, covrig, Gabi si politica in general, nu se arunca nimeni cu un felicitari. Natie de hateri!
            2. #hate
            3. Deocamdata, el e acolo, tu intelege ce vrei esti in spatele unui ecran aruncat cu hate. Stai linistit sunt acri 😉
            4. Exact, ai dreptate esti penibil.
            5. PS. sterge-te la gura de nutella
            6. Este o jignire la adresa mea sa ma compari cu tine, te rog sa ma scuzi ca mi-am permis sa ma cobor la nivelu tau. Iar cu munca cinstita joaca la alta masa
            7. Exagerat cate aberatii poti debita, ai fost amuzant, hai ca m-am distrat bine azi . Defap ma distrez in fiecare zi cand citesc aberatile papagalilor de ecran, sunteti amuzati. @De aici înțelege fiecare ce vrea trist, cum te suporta familia? Da-le o gura de aer si pleaca macar 5 luni de acasa. AAAAAA uitasem mama prostilor e mereu gravida.
            8. Atat cat sa te roada pe tine, vrei si tu? ….
            Te rog tradu-mi din romaneze că eu nu reușesc. Și exact tru vorbești cine e penibil? Păi tu dai clasă la toți!
            Mai bine taci și culcă-te până nu îți explodează știi tu ce. Eu cred că tu ai ceva idei pe acolo prin cap dar nicicum nu reușești să le exprimi. Dar rămâi cu impresia că mamă-mamă ce le-ai zis!
            Din partea mea așa să fie și să ai dreptate. Până la urmă tot AVC-ul te așteaptă că nu ai să scapi. de ce? Pentru că nu știi până unde ți-e lungul nasului. Cu cât mai târziu vei afla cu atât va fi mai rău. Îți doresc la nereauzire. Te rog nu te obosi să-mi răspunzi că nu ești oricum în stare să legi două propoziții. Nu vreau să te am pe suflet că ai crăpat din cauza mea. Mai bine taci.

          • Militia

            :))))))))))))))))))))))))

  8. Ca$$a Loco Răspunde

    “Sunt Făt Frumos cu peptul bengos”.

  9. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    @Militia, doar demonstrezi prin reacția ta cât de debil poți fi. Și colac peste pupăză mai ai și drept de vot! 😱😵🤮🤮🤮💩💩💩

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.