Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Spectacol cu flăcări și super concert Carla’s Dreams la Satu Mare. Sărbătoare în centrul orașului

Sătmărenii care s-au aflat în această seară, sâmbătă, 27 mai, în centrul orașului au avut ocazia să ia parte la un spectacol incendiar.

Organizatorii Zilelor Orașului pregătit, pentru al doilea an consecutiv, un show de flăcări senzațional. Spectacolul a atras toate privirile și i-a făcut pe sătmăreni să scoată telefoanele pentru a imortaliza momentul.

Imediat după acest moment, pe scena principală din Piața 25 Octombrie au urcat cei de la Carla’s Dreams, trupa care a cucerit inimile a milioane de români. Centrul Nou al municipiului Satu Mare s-a umplut până la refuz, iar sătmărenii au fredonat hit după hit.

Lăsăm imaginile să vorbească:


CITEȘTE ȘI:

7 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Orice trupă de pop-rock mai de Doamne ajută are astfel de spectacole în timpul concertului. Ca să nu mai spun de spectacolele de spectacole cu lasere ale lui Pink Floyd. Așa că ce sărăcie de spectacol e ăsta că unii sunt de-a dreptul leșinați? Numai demonstrează cum este de fapt această sărăcie de oraș față de restul lumii. Dacă vreți să mă contraziceți și să mă certați atunci însemnă că aveți net. Și dacă aveți net atunci tot așa aveți și youtube. În loc să mă certați uitați-vă pe youtube la un concert. Și în loc de formațiile astea că văd că tot aceleași vin așa prin rotație la noi, un an vin – una-doi ani pauză (Carlas Dreams, Irina Rimes, Voltaj etc.) nu chemați niște formații ca lumea? Sau se consifderă că asta cere publicul sătmărean? No bine atunci. Un motiv în plus să stau acasă.

  2. Stefan Răspunde

    Numai eu am observat oare ca a fost concert Heroina Dream ,omu a fost spart la propriu cum drac permiți sa urce pe scenă in halu ăla chiar vă bateți joc de oameni ?

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Mda. Ce să faci dacă se acceptă???? Dacă nu avem niște principii și niște cerințe minime. Asta-i ca și Amy Winehouse la ultimul ei concert la Belgrad. Că nu mai e mult până acolo. Acum niște ani a venit și Dr. Alban la noi așa în trecere-supertranzit de la Debrețin că după concert s-a și dus înapoi rapid. Mai bine nici nu m-am fi dus să-l aud. Că nu a fost nu știu ce. Aveam impresia că a fost playback complet tot. Nu de alta dar nici nu a reușit să mai miște gura sincron cu cântatul. Așa că de aia am zis mai sus că mai bine stau acasă. Ci ce înțeleagă tineretul de aici, că e liber la consum de ……. ????? 😱😵😢

  4. George Răspunde

    Nu sunt singurul care a observat că agariciul ăsta moldovean a fost tras un loc la măsea aseară,chiar dacă a fost vopsit pe față s-a simțit in vice și reacții,vorba lu ăla de la Cluj cu platourile cu vită de 6000 lei….atât s-a putut!:))))

  5. Prostul Satului Mare Răspunde

    M-am dus şi eu în zonă şi am vrut să experimentez o stare de bine din tinereţe pe care o abandonasem: să bag nişte mici şi o bere la ghiozdan. Adică nişte prăjeli cancerigene în ulei de motor la preţ de 6 lei micu’ şi 8 lei paharul de bere light. M-am ales cu reactivarea unei gastrite şi un gol în pungă dar, nota bene, şi cu luminarea minţii mele că sunt prostul satului. Jenant!

  6. damaigreu Răspunde

    A intrat pe scena drogat. Felicitari Carla’s dream. Oricum e un motan ce miauna pe scena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.