Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Zilele Orașului 2023: Când vor urca artiștii pe scenă. Programul complet, pe ore

Zilele Orașului 2023. Evenimentul va avea loc în perioada 26-28 mai, iar autoritățile au anunțat programul pe ore. Zeci de formaţii vor urca pe cele două scene amplasate în Piaţa 25 Octobmrie şi în pasajul Corneliu Coposu.

Au fost invitaţi 12 artişti de top pop şi dance. Vor concerta, printre alții, Irina Rimes, Carla’s Dreams, Andia, Halott Penz, Shift, Direcţia 5, Edda, Holograf.

Zilele Orașului 2023, programul complet, pe ore:


4 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Sindrofie. Cheful asistaților sociali pe bani publici. Nu știu de ce nu mutați spectacolul pe Ostrovului. Asta ca să fiți mai aproape de spectatori. Că restul populației cam evită talciocul ăsta. 😵😱😲💩💩💩😰😰

  2. GB Răspunde

    Bravos… încă o ediție a acestui “circ ieftin”(altfel foarte scump pentru cetățeni și firme-decontare finală tot noi) din care vor ieși bine doar politicienii și artiștii!. Chirbai-urile de sărbătoarea Sfintei Maria erau cu mult mai civilizate și de bun gust(dar na… trebuie cap, logistică și investiții pe măsură-Ex:Untold, etc…deci se poate și la noi!). Primele ediții au avut farmecul noutății coroborat cu patriotismul local și noutatea evenimentului, dar ulterior totul a degenerat într-un festivism ieftin, așijderea serviciile “horeca”(cu mici excepții dar și alea străine locului-francize fastfood nu prea educative culinar) și să nu mai zic de mulți artiști(vedete naționale sau de aiurea) a căror prestație live îți ridică serioase semne de întrebare cât de “tunați” sunt de tehnică. Vorba aia:”Nici pâinea și circul nu mai sunt ce-au fost!”. O fi cu mine problema, nu exclud, dar decât așa să-mi sărbătoresc urbea mai bine NU!
    PS: Apropo, se poate și la noi, acel festival al orașelor sau cum îi zice(cu artiști de toate genurile clovni, mimi, famfare, muzicieni, etc.) cu nșpe scene/locații, mi se pare șic și mult mai ok.

  3. Gheorghe Răspunde

    Până la urmă dacă se va face după ideile fiecărui cetățean atunci ar trebui ca în fiecare weekend sa fie ,,zilele orasului”ca sa-i mulțumească pe toți nemulțumiții.Nu-ti place nu te duci,stai acasă și….comentezi.Daca nu s-ar face nimic iar ar sari unii și alții fa de ce nu se face chermeză.Nu sunt adeptul acestor chermeze nici măcar nu particip,mă lasă rece,este hotărârea lor de a le face și hotărârea oamenilor de a participa.Peste tot în lume sunt astfel de,,sarbatori”unde bineînțeles mai sunt și lucruri dubioase.Decat untold cu ceea ce se întâmplă la astfel de,,festivaluri”si unde drogurile,promiscuitatea și hoțiile sunt la maxim mai bine niște,, zile ale orașului”mai nereușite sau poate pe placul unora.

  4. Mooie penele Răspunde

    Yeeeess, stau acasă 🥳🥳🥳

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.