Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Tineri sătmăreni reținuți de polițiști. Au furat mâncare din magazine, dar și un telefon mobil

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei efectuează verificări față de doi tineri, de 21 și 23 de ani, din Satu Mare, sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de furt.

În fapt, tinerii ar fi sustras, în repetate rânduri, bunuri alimentare din diferite societăți comerciale, aflate pe raza municipiului Carei. Totodată, aceștia ar fi sustras și un telefon mobil aparținând unui careian. Prejudiciul total cauzat este de aproximativ 1.500 de lei.

La data de 25 mai, față de cei doi, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind depuși la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Verificările în cauză continuă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale ale tinerilor.


Sursa: IPJ Satu Mare

8 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Eu zic să-i spânzurați, că tot este ziua orașului.Sa ne mai distrăm și noi puțin

  2. Varu Răspunde

    Prejudiciu 1500 de câți bani o să mănance în arest?

  3. România reală Răspunde

    Corrrect. Ăștia trebuie băgați la zdup, că Boureanu dobitocul văd că a scăpat, s-a prescris. Kremenalii care fură de foame ăia sunt cei mai periculoși. Și să nu uităm de baba cu pătrunjelul! A naibii și aia! Dar nu-i e rușine și la aia că mai trăiește???

  4. Gheorghe Răspunde

    Da bineînțeles că hoții sunt hoți indiferent de unde,ce fura și mai ales de ce fură.Daca nu au ce sa mănânce de ce nu merg sa pună mâna sa muncească ceva chiar și sezonier?Daca ar merge la cules de capsuni si-ar face bani sa poata mănca….eeee dar acolo trebuie pus brânca la munca trebuie sa se indoaie si lor nu le place munca asa ca mai bine fură de la alții.Păi uite de ce,pentru ca nu vor,nu le place și nu vor munci in veci deoarece sunt învățați de mici sa facă asta,să fure.Multi oameni ,,miloși”biserici,culte,asociații ii ajuta sa nu facă nimic ci sa stea cu mâna întinsă ca milogii,oameni sănătoși în putere se complac în asta și niciodată nu-și vor depăși starea.Bagati-i la țuhaus și deschideți un nou canal pentru ei și alții asemenea lor care au furat,fura și vor fura în continuare.Cei care le luați apărarea acestor,,saraci”de ce nu ii luați sa-i duceți acasă sa-i spălați și sa le dați o,,rentă lunara”8ndestulatoare,eventual sa-i cazati impreuna cu familia cu copiii si nepotii vostri ca sa nu mai fie nevoiți sa fure,săracii de ei….auzi mă săracii!!!Putori,jeguri,scursuri care nu vor,nu le place și NU VOR MUNCI ,never…Auzi,,fura ca le este foame”…Nu,Nu,Nu,ei fura ca le place,s-au obișnuit de mici prin cartiere,prin parcări,pe la magazine ca sunt unii care le dau cate ceva…..

    • bigbrother Răspunde

      Ei dacă fură tot de foame fură, că așa se cheamă fenomenul. Că-s puturoși și aia e drept. Ei consideră că restul de aia este ca să îi ajute. Un fel de obligație. Nimic mai greșit! Dar îmi zici și mie de ce a furat Boureanu sau Darius ăla Vîlcov. Că avea mai mult decât destul deja pus deoparte chiar și pentru trei vieți de acum încolo!
      Problema știi care e @Gheorghe că văd că ai chef de filozofii așa de dimineață? Că paguba e cât e, noi i-am prins și acum cheltuiala cât vor sta acolo la zuhaus va fi infinit mai mare dect paguba produsă de ei. Asta să nu mai povestesc că nici o șansă să fie reeducați. Ăștia automat ar trebui duși la ceva șantier, la cvea canal și să producă acolo prin munca lor de 5 ori cât a fost paguba. Apoi vedem dacă îi mai eliberăm. Că altfel așa să-i ții pe banul public la trei mese all inclusiv chiar dacă e cum e pentru ei este ca și un fel de hotel. Așa dăm singuri palme la foc continuu la KKT și nici o șansă ca să-i reeducăm, civilizăm. Pentru că ei nici nu vor și acolo înăuntru numai asta nu învață. În schimb iau master la zi la perfecționare la furat de la profesori de profesori! Și atunci ce am făcut?????

  5. Varu Răspunde

    Cred că noi și poliția n-am auzit de prevenție,paza bună trece primejdia rea.Dupa ce sa întâmplat este foarte greu de recuperat,de la politicieni și mai greu,cu ce ne mai ajută faptul că după 6 ani i-am condamnat?oricum prejudiciul nu va fi recuperat pe bune niciodată,și asta se întâmplă cu ajutorul justiției.Si să nu se mai plângă magistrații că n-au legi, ba da au, doar că procedurile pe care le-au inventat ei sunt depășite.

  6. H&R Răspunde

    Nu au furat nimic! E sport national furtul!

  7. 🤔🤔🤔 Răspunde

    @Gheorghe, cum declara Elena Udrea blonda lui Băse azi, costul lunar cu un deținut este de 7000 RON. Așa că ce s-a petrecut este curată pagubă pe seama bugetului. Mai ales că nimeni nu se îngrijește la zuhaus ca acești liberi întreprinzători să fie reeducați pe perioada “sejurului” la ultra all inclusive. Asta se cheamă fotbalistic vorbind un mare autogol.😵😱😢
    https://www.stiripesurse.ro/elena-udrea-a-izbucnit-costul-lunar-cu-un-detinut-e-cat-trei-salarii-de-profesor-si-cat-patru-pensii_2933605.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.