Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Violență extremă! Sătmăreancă scoasă din mașină, trasă de păr și bătută. Agresorul era obsedat de ea

Violență extremă! O sătmăreancă a fost urmărită, scoasă din mașină, trasă de păr și bătută. Individul care i-a aplicat loviturile era obsedat de ea, spune femeia.

Potrivit informațiilor PortalSM individul a deschis portiera autoturismului în care se afla sătmăreanca şi a început să exercite acte de violenţă asupra acesteia, respectiv a tras-o afară din mașină, moment în care femeia s-a lovit de stâlpul autoturismului, iar mai apoi individul a prins-o de păr şi i-a aplicat mai multe lovituri în zona cefei. Conflictul a fost aplanat de către un bărbat care se afla în zonă, iar după o discuţie purtată cu agresorul, acesta din urmă s-a oprit.

,,Conform Certificatului medico-legal rezultă că persoana vătămată a prezentat leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire cu şi de corpuri dure şi care au necesitat pentru vindecare un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale”.

Era obsedat de ea

Fiind audiată, sătmăreanca a declarat că îl cunoaște pe individ de mai multă vreme şi care de aproximativ doi ani a dezvoltat o obsesie faţă de ea. În momentul în care a trecut pe lângă el, acesta i-a spus „Vrei să îţi smulg părul din cap?”, însă aceasta l-a ignorat, a urcat în autovehiculul său şi a închis portiera, fără a o asigura. Individul a deschis portiera autoturismului după care a prins-o pe persoana vătămată de braţul stâng şi a tras-o afară din maşină, aceasta lovindu-se de stâlpul maşinii. Mai apoi, individul a lovit-o de trei ori cu pumnul în ceafa, apoi a tras-o din nou afară şi a prins-o de păr şi totodată, a îmbrâncit-o. Femeia a mai precizat că individul obişnuieşte să se prezinte la locul ei de muncă şi să îi transmită mesaje de ameninţare prin intermediul colegelor sale.

Pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, individul s-a ales cu o amendă penală de 1.800 lei.

2 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Animal biped.Doar 1800?….bună glumă.Si pentru ca a bruscat-o pe femeie,a tras-o de par a injosit-o și a ajuns pe la spital,femeia care a suferit ce va primi?Un avocat bun(?)intr-o țară normala l-ar putea ascunde,, la mititica”pe nemernic vreo 2-3 ani dar la noi nici vorba dr asa ceva.

  2. Putin Răspunde

    VOI DE CE VĂ BĂGAȚI ÎNTRE DOI OAMENI CE SE IUBESC??? AȘA E DRAGOSTEA CU BUNE ȘI CU RELE!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.