Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Luni începe greva generală. Se trimit sau nu copiii la şcoală?

Luni începe greva generală. Sindicatele din învăţământ declanşează de luni greva generală. Marea întrebare a părinţilor este dacă îşi trimit sau nu elevii la şcoală, având în vedere că dacă profesorii sunt în grevă nu există personal care să îi supravegheze.

La nivelul judeţului Satu Mare nu există o decizie unanimă, fiecare şcoală este lăsată să decidă în consecinţă dacă desfăşoară ore sau dacă supraveghează copiii. Prin urmare, fiecare părinte sau elev trebuie să întrebe de la propria şcoală dacă se ţin cursuri sau trebuie să meargă la şcoală.

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare a solicitat directorilor gestionarea acestei realități astfel încât elevii și părinții să fie la curent cu modul în care se vor desfășura sau nu activitățile didactice pe perioada grevei generale.

Unitățile de învățământ vor hotărî, în funcție de procentajul personalului didactic, personalului didactic auxiliar şi personalului nedidactic desfășurarea sau nu a activităților didactice, urmând să anunțe decizia lor, în timp util, elevilor și părinților.

Preşcolarii şi şcolarii prezenţi în unităţile de învăţământ vor putea fi supravegheaţi doar de către personalul angaiat care nu face grevă”, a transmis Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Un comentariu

  1. Craciun Răspunde

    Cozma nu își da cu părerea despre greva profesorilor? Incredibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.