Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

10 OPERAȚII DE TRANSPLANT DE CORNEE, în weekend, la Clinica Vitreum din Satu Mare

10 OPERAȚII DE TRANSPLANT DE CORNEE au adus lumina în viața pacienților cu probleme grave de vedere în acest weekend la Clinica Oftalmologică Vitreum din Satu Mare. 

Weekend-ul trecut a fost unul plin de importanță și emoție la clinica Vitreum din Satu Mare

Dr. Levai Lehar, Dr. Rado Gabor, împreună cu echipa Vitreum, a desfășurat un număr impresionant de zece operații de transplant de cornee. Din cele zece intervenții chirurgicale, patru au fost de tip DMEK (Descemet membrane endothelial keratoplasty), iar celelalte șase au fost de tip PKP (penetrating keratoplasty), toate având un rezultat remarcabil.

Aceste intervenții reprezintă o adevărată binecuvântare pentru echipa medicală Vitreum, care a putut oferi pacienților cu probleme grave de vedere o nouă șansă la o viață mai bună. Pacienții au fost din diverse orașe din România – Iași, Alba Iulia, Cluj Napoca, Timișoara, Bistrița și Satu Mare.

Înaintea efectuării operațiilor de transplant de cornee, este necesară abordarea și tratarea și a altor afecțiuni oculare asociate, cum ar fi cataracta, glaucomul, etc. La clinica Vitreum, am reușit să efectuăm aceste intervenții multiple în cadrul aceleiași sesiuni chirurgicale, datorită dotării noastre de înaltă tehnologie și personalului medical specializat în astfel de operații complexe.

Astfel, am reușit să oferim pacienților oportunitatea de a primi un nou cristalin și o nouă cornee în aceeași zi, consolidând astfel șansa lor de a recupera vederea și a-și redobândi independența vizuală.

La controlul medical de a doua zi, am trăit împreună cu pacienții noștri bucuria și emoția rezultatelor reușite ale intervențiilor chirurgicale. Vederea lor a început să se clarifice, starea generală de sănătate s-a îmbunătățit. Suntem profund onorați să fim martorii schimbării pozitive pe care o aducem în viața acestor oameni și să fim implicați în această călătorie de vindecare și recuperare.

Mulțumiți de succesul intervențiilor chirurgicale și de fericirea pacienților și încărcată cu energia lor extraordinară, echipa medicală de la Vitreum este motivată să continue să ofere îngrijire de înaltă calitate și să redobândească vederea altor pacienți în nevoie.

Clinica Vitreum s-a făcut cunoscută drept un centru de excelență în tratarea problemelor oculare, oferind soluții pentru toate tipurile de afecțiuni, de la cele mai simple la cele mai complexe. Faptul că putem rezolva orice problemă oculară în cadrul clinicii noastre reprezintă un privilegiu și o mare responsabilitate pentru noi. Ne străduim să fim mereu la înălțimea așteptărilor pacienților noștri și să le oferim rezultate excepționale. În plus, angajamentul nostru față de dezvoltarea continuă ne permite să fim mereu în pas cu cele mai noi descoperiri și inovații în domeniul oftalmologic.

Vă mulțumim pentru încrederea dumneavoastră!

Iată câteva din mărturiile pacienților operați:

,,Mă numesc Livia Hau, din Iași, am fost operată la Clinica Vitreum din Satu Mare pentru edem cornean posttraumatic, consecința a unui implant de cristalin efectuat în urma cu 44 de ani, în contextul sindromului Marfan cu subluxație bilaterala de cristalin. În intervenția efectuată la Clinica Vitreum s-a practicat transplant perforant de cornee, extracția cristalinului și reimplantarea unui nou cristalin. Operația a decurs fără complicații, sub anestezie generală. Echipa operatorie a fost compusă din Prof dr Rado Gabor si dr Levai Lehar, medic anestezist Pal Annamaria, de un înalt profesionalism și dăruire pentru pacienți. De asemenea, întreg colectivul medical este foarte dedicat și empatic față de pacient, inspirând incredere. Aparatură medicală modernă, clinica deosebit de curată. Doamnele asistente care au fost alături de mine, Renata și Adina sunt deosebit de pregătite profesional, dar și oameni de excepție, ceea ce consider că face cinste personalului medical din România. Recomand cu încredere această clinică de oftalmologie pentru transplant corneean, nu numai din considerentele expuse mai sus, dar și pentru faptul ca este accesibilă pacienților din țara noastră’’. (Livia Hău, Iași)

,,Mulțumim personalului din Clinica Vitreum Satu Mare pentru profesionalismul de care dau dovadă în domeniul oftamologic, de dăruirea și implicarea acestora pentru fiecare pacient să-și recapete vederea. Noi, fam.Rus din Cluj-Napoca, vă mulțumim din suflet pentru redarea vederii mamei noastre. Ați fost îngerul nostru păzitor ne-ați ajutat și ne-ati dat realizări, nu vise. Vă dorim să redați vederea la cât mai multă lume. Ce am scris este puțin în comparație cu ce simt față de marea familie Vitreum Satu Mare.’’ ( Familia Rus Susana, Cluj-Napoca)

,,Aveam nevoie de un transplant de cornee. Clinica Vitreum Satu Mare a răspuns favorabil solicitării mele şi după o perioadă foarte, foarte scurtă de timp, ieri, mi s-a efectuat intervenția chirurgicală. Am întâlnit acolo pacienți din toate colțurile țării, veniți ca şi mine, cu încredere şi speranță. Echipa de medici şi asistente s-au comportat exemplar, s-au consultat între ei şi au comunicat cu mine. Tehnica avansată şi experiența medicilor vor duce sigur la un rezultat pozitiv. Le mulțumesc din suflet.’’ (Toth Silvia, Bistrița)

Clinici Vitreum:

  • 𝐒𝐚𝐭𝐮 𝐌𝐚𝐫𝐞: Bd. Cloșca, nr. 8
  • 𝐁𝐚𝐢𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐞: Strada Progresului, nr. 56
  • 𝐎𝐫𝐚𝐝𝐞𝐚: P-ța Independenței, nr. 47
  • 𝐁𝐞𝐢𝐮𝐬̦, 𝐣𝐮𝐝 𝐁𝐇: Strada Română nr. 8

Informații și programări la nr. de telefon : 0740 231 559.

Un comentariu

  1. satmarean Răspunde

    Ba ai draq astia de la vitreum, numai bagaboante angajeaza acolo. ma duc sa ma operez si eu daca fac tot tacamul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.