Ultima actualizare: azi, 16:48

Locale

Florin Chilian, concert de #ZECE la Lavanda Land din Ardud

Florin Chilian va susține un concert extraordinar în lanul de LAVANDĂ al Dianei din localitatea Ardud.

„În 17-18 Iunie vă invităm la ARDUD într-o locație inedită, în lanul de LAVANDĂ a Dianei pentru a participa la un eveniment unic în peisajul ‘pop-culture’ sătmărean, aflat la a treia ediție, un eveniment dedicat lavandei, planta-minune care ne atrage nu doar prin frumusețe și miros, dar și prin proprietățile terapeutice pe care le are”, transmite Casa de Cultură „Dr. Augustin Mircea” Ardud.

Pe lângă activitățile puse la dispoziție de organizatori (photo corners, street food, produse tradiționale, produse cu și din lavandă etc.) atracția principala va fi un concert de nota #ZECE susținut de Florin Chilian sâmbătă, de la ora 20.00, chitarist fiind cel care va întregi atmosfera feerică de pe dealul înmiresmat din Ardud Vii.

„În parteneriat cu Primăria Orașului Ardud și cu Casa de Cultură “Dr Augustin Mircea”, familia Freind va găzdui un eveniment amplu care valorifică munca depusă din pasiune și cu drag. Dedică-ți timp ție și familiei tale sau prietenilor și veniți împreună la Ardud pentru a vă bucura de clipe de relaxare prin muzică în natură”, mai adaugă organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.