Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

Accident la AquaStar, în Satu Mare. Bărbat rănit grav, a intervenit elicopterul SMURD

Accident la ștrandul AquaStar din municipiul Satu Mare. Un bărbat a fost rănit grav și a fost preluat de elicopterul SMURD, informează dincolodesport.eu.

Potrivit sursei citate, Un bărbat de 37 de ani, din județul Sălaj, venit să se distreze, a suferit un accident în bazin. Conform informațiilor Dincolo de Sport, acesta ar fi suferit un accident în bazin, s-a lovit puternic la spate. La fața locului a ajuns rapid o ambulanță, care l-a stabilizat, imobilizat și transportat La Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare.

După investigații s-a dovedit că acesta s-a lovit puternic la coloana vertebrală, având fracturi la vertebrele C1 și C2. Medicii sătmăreni au cerut însă ajutorul elicopterului SMURD care l-a preluat pe pacient și l-a transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Cluj-Napoca.


Sursa: dincolodesport.eu.

8 comentarii

  1. Satmareni pierduti in Spatiu Răspunde

    Idiotul biztoș a sărit în bazin. Că nu știe să citească că e interzis și nici gardian la fiecare cretin nu poți pune. Oriunde mă duc prin lume cum de apar românașii noștri care vor să se “distreze” imediat se cunosc dintre toți, fără să scoată vreun cuvânt. Când ne vom civiliza fraților? Bine că nu a căzut pe altul.

    • Om Răspunde

      Peste tot in lume se întâmplă accidente. Ai senzatia ca nu poti aluneca sau ce? Dar, ,,biztos” trebuie să fii tu un ungur mai cu coarne. Nici când au oamenii accidente nu te poți abține.

      • Satmareni pierduti in Spatiu Răspunde

        Hapoi uită-te puțintel așa biztoș cam pe unde vine A1 și A2. Că nu sunt vertebre de la coccis sau sacrum ca să zici să fi căzut rău în fund sau alunecat că vine hăpt la zona cervicală. Data viitoare când te crezi mai deștept decât ești de fapt măcar dă o căutare pe wikipedia. Așa vei evita să te faci maro de dimineața. În rest ai dat cu bota-n baltă dar rău de tot. Lectură cu dedicație numai pentru tine lângă kaveu.
        https://ro.wikipedia.org/wiki/Coloan%C4%83_vertebral%C4%83

      • 🙃🙃🙃😱🥴 Răspunde

        Asta ca și accident dovadă ai fi tu? 🥴😱🙃

  2. carcotas Răspunde

    Gresia e foarte alunecoasa la Aquastar. Trebuia sa fie cu striatiuni ca la Mateszalka.

    • Satmareni pierduti in Spatiu Răspunde

      Nașpa e că s-a lovit la baza capului. Poate avea urmări urâte rău de tot. Bine că l-au dus la Cluj că aici nu știu ce puteau face cu el. La mine regula nr. 1 la ștrand: nu alerga pe suprafață udă. Că și fotbalistul ăla Neșu de la Steaua se băga în orice contact ca nebunul, sărea la orice minge până l-au rezolvat la un antrenament în Olanda coechipierul Schut. Și de atunci nevasta l-a părăsit din scurt și ca să scrie ține pixul în gură și apasă pe touchscreen. Merită?

      • @Satmareni pierduti in Spatiu Răspunde

        Ia zi okoșule, O ZI, O SINGURĂ ZI n-ai vrea tu să încerci cum ie viata fără mâini și fără picioare, ”legat” de un scaun sau pat cu sondele in orificii, FĂRĂ SĂ TE MIȘTI DIN VOIA TA?
        Ce te fute pe tine grija lui Neșu? Și din scaun, cu pixul în gură, părăsit de nevastă, cum zici tu, face mai multe pentru alții, nu ca tine.

        • Satmareni pierduti in Spatiu Răspunde

          Aici ai nimerit cel mai rău posibil. Nu nu știi cât de mult! Mai rău de atâta nici că se putea. Habar nu ai. Eu am subliniat doar că trebuie avută grijă. Că după poți plânge că nu se poate reseta ca la jocurile pe calculator. Ce ar fi dacă tot reacționezi măcar ai încerca să pricepi textul așa cum este și nu să tot încerci să cauți conținut pe care nu îl are. Sau te deranjează faptul că comentez? Dar spune și tu nnu e mai bine să atragi atenția decât să corectezi ulterior și să tot intervii la accidente???? Când multe se pot evita foarte simplu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.