Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

ANCHETĂ. Poliţistă din Petea prinsă cu 200.000 de euro. Ţinea evidenţa în agendă şi banii în sutien!

Poliţistă din Petea prinsă cu 200.000 de euro. Mai mulţi poliţişti din vama Petea au fost prinşi de către procurori cum luau mită de la anumite persoane şi şoferi de microbuze. Totul a ieşit la iveală în urma anchetei care viza vaccinările false. În urma unor percheziţii, procurorii au depistat o poliţistă de frontieră care nu poate justifica peste 200.000 de euro. Procurorii au găsit şi agenda în care poliţista îşi ţinea evidenţa mitei luate. Dosarul este mult mai amplu şi va scoate la lumină mai multe surprize.

Potrivit surselor PortalSM, procurorii au descoperit că agenţi ai poliţiei de frontieră din Petea, în mod direct sau indirect, prin intermediul unor alţi angajaţi sau a conducătorilor mijloacelor de transport persoane au primit în numerar câte 50 sau 100 de euro pentru fiecare pasager pentru a nu-i pune în carantină.

Pentru documentarea reţelei, anchetatorii au folosit patru investigatori sub acoperire care au dat mită.

În data de 23.09.2021 anchetatorii au organizat un flagran,t iar când au percheziţionat-o pe poliţistă au descoperit, în sutien, suma de 350 euro şi 100 lire sterline.

Ulterior a fost percheziţionat şi domiciliul acesteia, din Păuleşti, unde s-au găsit 10.000 euro, dar şi o agendă în care aceasta ţinea o evidenţă detaliată, a mitei primite. Agenda avea peste 46 de pagini în care îşi nota încasările zilnice, începând cu anul 2018!

Procurorii au început să facă anumite calcule, să îi analizeze veniturile din salarii şi au ajuns la concluzia că a obţinut peste 200.000 de euro ilegal. În anul 2021 au fost două luni când a făcut peste 10.000 de euro. Doar în perioada pandemiei a făcut 54.400 euro.

Prinsă în flagrant, poliţista şi-a recunoscut faptele şi a ajuns la o înţelegere cu procurorul, şi anume să semneze un acord de recunoaştere a faptelor, prin care să primească o pedeapsă de doi ani şi 10 luni de închisoare cu suspendare, au precizat surse apropiate anchetatorilor, pentru PortalSM.

Doar că, după ce au analizat faptele judecătorii din Satu Mare au considerat că pedeapsa este prea blândă comparativ cu faptele comise şi au respins această propunere de pedeapsă. Ei au cerut procurorului să finalizeze dosarul şi să o trimită în judecată pentru a primi o pedeapsă pe măsură.

Urmează judecarea dosarului.

19 comentarii

  1. Realitatea SM Răspunde

    Parcă prevăd că va avea cam aceeași finalitate ca și celebrul dosar de la Halmeu. Nu știu doar dau cu presupusul. Dacă nu se recuperează paguba oricum condamnarea e fix vax.
    Indiferent de ce se va întâmplă mă trece așa un gând rătăcitor. Adică dacă organele care sunt plătite (și sunt bine plătite) ca să vegheze la respectarea normelor impuse de pandemie și fac uite ce fac atunci omul simplu, onest ce să mai înțeleagă? Ca să nu mai pomenim că pe vreme de pandemie uite că tocmai de ei au fost cei care au înlesnit nerespectarea măsurilor. Nu-i așa? Și atunci?????

    • Ghitza Răspunde

      Ce paguba? Aia au platiti de buna voie, nu a furat din visterie. Altul rupt de realitate dar plin cu idei.

  2. Marius Groza Răspunde

    Ministrul Bode duce o luptă cu coruptii din vămi

  3. Cris Răspunde

    fix frecție😒

  4. Alex Răspunde

    Sutien barosan in care intra 200.000 euro.

  5. 👌👌👌 Răspunde

    Țapînă…..poză🤣🤣🤣

  6. Feri Poker Răspunde

    Dati-ne si un nume,poate vreau s-o cunosc…😄

  7. vadimT Răspunde

    ajutati-ma, nu am retinut numele. Poate se si fute pt bani.

  8. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Și a venit momentul dosarului Sutienul după dosarul Caltaboșul și dosarul Țigareta. Wow ce țară tare mai suntem! De râsul curcilor. Penibilistan. 😱🥴🙃😅

  9. 😒 Răspunde

    Penibilistan condus de PENIBILIȘTANI.

  10. pop ioan Răspunde

    Mai avea inca doua locuri unde putea sa ascunda incasarile zilei.Acolo ati verificat??

  11. Cosmin Răspunde

    Știre veche, iar reciclați știrile ca să ne știrbiți imaginea?

  12. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Urmează dosarul chiloților!!! Țară de kakat.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Că în afară să furi nickul altuia atât ai înțeles din știre? Nu mai bine tăceai, comentator de kkt???? Măcar pune pe careva să-ți caute o poreclă a ta dacă tu nu reușești!😱😰

  13. Mumu Răspunde

    Sper că gunoaiele astea nu se vor bucura de pensiile speciale mult timp!

  14. H&R Răspunde

    Poate nu are lapte in tate ci €. Dar in chiloti au verificat? Sau nu au avut tupeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.