Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

City App Ardud, aplicație pentru turiști și localnici: ,,Promovăm antreprenorii locali”

Primăria orașului Ardud dezvoltă o aplicație pentru telefonul mobil care va pune la dispoziția turiștilor și localnicilor din Ardud și din localitățile aparținătoare un nou canal de informare și comunicare cu autoritățile locale, prin aplicația City App ARDUD.

Finanțarea necesară realizării platformei este asigurată prin finanțare europeană din fonduri transfrontaliere pe axa Ungaria-Slovacia-România- Ucraina.

Pentru turiști, aplicația este un ghid turistic digital ce le pune la dispoziție informații despre principalele atracții din oraș și de prin împrejurimi, unități de cazare, restaurante, transport, evenimente, producători locali etc. oferind astfel o promovarea a antreprenorilor ardudeni.

Pentru localnici, aplicația oferă posibilitatea de a raporta ușor și eficient problemele orașului către autoritățile locale. Folosind modulul de ”Raportări incidente” orice cetățean din Ardud poate semnala în mod direct probleme ce țin de domeniul public, pentru a ajuta autoritățile să identifice mai ușor problemele.

,,Pentru a realiza o aplicație cât mai completă, invităm antreprenorii locali, producătorii locali (crame de vin, apicultori, brutăriile, fermierii, producătorii wellness și cosmetice etc.), furnizorii de servicii HORECA, dar și companiile locale din domeniul industrial, să trimită informațiile necesare pentru a fi partenerii noștri în realizarea aplicației care va fi disponibilă în Magazin Play și Apple Store, astfel beneficiind de vizibilitate maximă și promovându-se într-o manieră modernă”, informează primăria Ardud.

Pe adresa de email [email protected], cei care doresc să fie parte din acest proiect sunt rugați să trimită minim trei fotografii reprezentative pentru oferta lor (restaurant, cazare, produse locale , servicii etc.) însoțite de o scurtă descriere a serviciului sau produselor pe care le puteți pune la dispoziția turiștilor( istoric, meniu, produse disponibile, adresa, contact etc.)

5 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    🥴😱🤣😂😅😆😂🤣. Gata mai e puțin și zici că ne batem la acest capitol cu castelul Bran? Că pe alea din vest nu am curajul să le pomenesc că suntem la ani-lumină. Sunt curios dar asta pe bune ce zic turiștii străin când constată realitatea. Și asta nu ceva părere din aia regizată-cosmetizată ci pe bune.😰

    • Marcocean Răspunde

      Am calcat într-un rahat mare la cetate ,ne era pe hartă rahatul ,și nu cred că era al lui Rakoczi ,cred că era de Dac .

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Obligatoriu. Anunță la primărie să pună cu tot cu coordonatele GPS pe hartă. Nu de alta, poate fi ceva piesă de muzeu. Urmează descărcarea arheologică a kktului?

      • Stefan Răspunde

        O da bine ai zis de Daci ,auzi rahat de Daci la cetatea Ardud ,na i-ai futut in freză pe dacopați .🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  2. CATRINEL RAT Răspunde

    ASTA MAI LIPSEA DIN ARDUD. BINE CA ECHIPA DE FOTBAL E LA RETROGRADARE IN LUGA 5, CA PRIMARUL IL TINE IN BRATE PE ANALFABETUL DE SOIMOSAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.