Ultima actualizare: azi, 12:10

Locale

Controversatul Tibi Blaga, reţinut de Poliţia Satu Mare

Controversatul Tibi Blaga a fost reţinut de Poliţia Municipiului Satu Mare în această după amiază. Potrivit surselor PortalSM, el a fost oprit în trafic în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe raza municipiului Satu Mare. Poliţiştii au constatat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat şi l-au reţinut pentru 24 de ore. Oamenii legii au recurs la această măsură deoarece el a mai fost prins recent conducând, de cel puţin două ori, deşi avea permisul suspendat.

Deocamdată nu se ştie care va fi următoarea măsură propusă de poliţişti, după expirarea celor 24 de ore de reţinere.

Tibi Blaga nu este la primul contact cu Poliţia. El a mai fost arestat şi de-a lungul timpului pentru mai multe fapte, inclusiv furturi de maşini.

În 2017 el a fugit de poliţie, tot la volanul unei maşini, oamenii legii reuşind să îl oprească de abia la intrarea în Carei, după o urmărire de mai mulţi kilometri.

25 comentarii

  1. Feri Poker Răspunde

    Deviza individului :mă costă mai puțin să-mi cumpăr un judecător decât să-mi angajez un avocat !

    • Dan Răspunde

      Corect.

      • Stan Pațitu(Furt BMW, 5000 euro rascumparare)) Răspunde

        Nu exista puscarie care sa reziste atat de mult cat
        merita sa stea gunoiul asta in ea.

        • Lajos Bacsi Răspunde

          Intrebarea este: Cine il “pazeste”. Acolo trebuie scotocit si smotocit. Ma rog, daca suntem o tara normala, nu Venezuela, Columbia sau Somalia.

        • O mama… Răspunde

          Vreau ai eu sa stiu ce ți a făcut

          • Hoțo Manu

            Tu esti mama lui tibi?! Mama del tuti capi? Sau ce? De ce esti curiossa?

    • Lajos Bacsi Răspunde

      Anul viitor sa-l alegeti in Parlamentul Romaniei. Ca merita. Si de Presedinte ar fi bun, sau?

  2. altu fără bmw Răspunde

    Omul ăsta expert în furat mașini cu trupa sa veselă nici permis nu avea foarte multă vreme. Eu așa am auzit. Apoi prin “lupte seculare” a reușit să ia permisul relativ nu demult. Acum că ce va urma nu am mari speranțe. Deja suntem demult peste limita normalului, așa ceva este peste limita de înțelegere a unui om normal. Și de ce se tot tolerează? Că nu e singur cu asemenea îndeletniciri “sportive”. La ce soluții am citit prin presă în ultima vreme probabil va trebui să ne cerem scuze față de el în public.

  3. Marius Groza Răspunde

    Alina, dragostea mea! Ai rămas singură.

  4. Varu Răspunde

    BRAVO Tibi

    • Hoțo Manu Răspunde

      Bravoioooo!!!! Bravooooo!!!! La cat mai multe masini furate. Bravo tibi!!!

  5. carcotas Răspunde

    De ce-i ,,controversat´´? Spui asta cand sunt pareri contrare despre subiect. Nu e cazul aici. Cati ani de ,,facultate´´ are tipu’?

    • Tiberius Tolvaj Răspunde

      Are si masterat….mai mult …Doctorat. Domnul Doktor…de masini…

  6. Dan Răspunde

    Sa-l pupati undeva cu totii! Nu-I Asa ca cea mai mare parte dintre voi nici nu il cunoaste-ti dar ati citit sau ati auzit cate ceva despre el? Va place hate-ul insa, maimutoilor…
    Dan P.

    • Danuțu Răspunde

      Da nu ne inghesuim, daca observi. Te lasam pe tine, ca vad ca esti infipt bine…undeva…

  7. O mama… Răspunde

    Da sunt foarte obijnuita,sa văd copiii care sufera din cauza legilor noastre,,cum va explicați ca in Vișeu. S a urcat cu jeepul lui pe mașina sotiei domnului acesta a primi următoarea pedeapsa 5 zile așa nu se aproape de copil și soție,după au prelungit la la 6 luni de nu a avea dreptul sa apropie de ele! Televiziunea a mediatizat ai doar așa a ajuns domnul acela după Gradi! La noii unde avem regulii propuii dacă te opresate “nu știm de ce dar v-om vedea!
    Cântăreața xonia e din Australia și nu avea ceva sa dovedească sa poată conduce aici ,plus ca era beata și drogata cu cocaina ! Dar au lăsat o ac ! Pe sa dansa de nu au reținut -o 24 de ore

    L

  8. Hoțo Manu Răspunde

    Scuze. Mai jos ti-am vazut postarea si vad ca ai avut si tu probleme. Am crezut ca posteaza ma-sa. Ca la mafioti, baba ii cea mai tare criminala. Scuze inca odata.

  9. altu fără bmw Răspunde

    Exact cum am anticipat, după 24 de ore i-au dat drumul și va fi cercetat în libertate. La cât mai multe???Procurorul a considerat că nu este un pericol pentru societate. Ce minunată țară în care trăim! Republica bananieră, colonie UE cu forma de guvernare anarchie constituțională!😱😰🤢 Cine a propus asta cu eliberarea sigur merită pensia specială.💩 Apoi ne mai mirăm că la ăștia nu le mai e frică de nimic?

  10. Varu Răspunde

    Cumparativa mașini normale și nu vi le fură nimeni Eu o las deschisă și nu o fură nici dracu

  11. Varu Răspunde

    Dorule!! când scapi,vezi că magistrații au niște mașini super.

  12. Lalu Răspunde

    Nu-i plâng de mila, se va descurca si de data asta… e băiat deștept…

  13. Opinia mea Răspunde

    Dintre actualii și foștii polițiști conduc in stare avansată de ebrietate de ce nu li se face nimic lor ca ne-ar putea omori parintii copii?! Va pot da niște nume interesante pt cei care citesc ziarele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.