Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

FOTO. Tânăr rătăcit într-o pădure din județul Satu Mare, salvat după două zile de căutări

O nouă reușită a echipei Salvamont Satu Mare! După două zile de căutări, un tânăr de 26 de ani, rătăcit în pădure, a fost salvat de salvamontiștii sătmăreni.

Bărbatul s-a rătăcit duminică, 25 iunie, în zona Piatra Bixadului. Căutările au început duminică după-amiază, sub coordonarea Serviciul Public Județean Salvamont Satu Mare, din subordinea Consiliului Județean Satu Mare, și s-au desfășurat până la miezul nopții. Operațiunea a fost reluată azi-dimineață, iar în urmă cu câteva ore tânărul a fost localizat de salvamontiști în urma unei bune colaborări cu Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Căutările s-au desfășurat cu sprijinul Inspectoratului General de Aviație, care a survolat zona cu un elicopter dotat cu cameră cu termoviziune, pusă la dispoziție de Poliția de Frontieră. Au fost, de asemenea, asigurate forțe suplimentare de căutare ale ISU Someș Satu Mare și ale Jandarmeriei Negrești-Oaș.

După ce a fost găsită, victima a fost stabilizată, la fața locului, de echipa Salvamont, apoi a fost predată unui echipaj SMURD Negrești-Oaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.