Ultima actualizare: azi, 12:01

Locale

Cum alegi cadourile pentru EL în funcţie de hobby: tips & tricks

Hobby-urile unei persoane te pot ajuta să îţi dai seama ce anume i-ar plăcea şi ce fel de cadouri i-ar aduce bucurie. De aceea, este o idee bună să ţii mereu cont de hobby-uri atunci când alegi un dar.

Descoperă câteva tips & tricks ca să alegi cadoul potrivit pentru EL, în funcţie de hobby:

Sport

Există o mulţime de cadouri inspirate pe care le poţi dărui pasionaţilor de sport. Printre cele mai populare sporturi la ora actuală se număra fitness-ul. Milioane de oameni din întreaga lume frecventează sălile de fitness, fie pentru antrenamente cardio sau de forţă, fie pentru clase diverse.

Dacă cel căruia urmează să îi faci un cadou iubeşte fitness-ul, atunci te poţi îndrepta către accesorii pentru acest sport. Printre cele mai utile accesorii se număra chingile pentru ridicarea greutăţilor, benzile elastice, rolele de masaj tip foam roller, dar şi pudra de magneziu. Pudră de magneziu nu este un supliment alimentar, ci se foloseşte pentru a păstra palmele uscate atunci când ridici greutăţi.

Bineînţeles, fitness-ul nu este singurul sport din lume. Atunci când alegi un dar pentru un pasionat de sport, ţine cont de tipul de mişcare pe care îl practică, de nivelul la care se afla, dar şi de stilul său de viaţă. De exemplu, pentru cei pasionaţi de un stil de viaţă sănătos poţi oferi în dar accesorii de gătit, pentru a le uşura viaţa în bucătărie.

Grădinărit

Foarte multe persoane găsesc relaxare şi stare de bine în grădinărit. Dacă urmează să alegi un cadou pentru cineva care practică această activitate, îndreaptă-te către un accesoriu util pentru grădină, cum ar fi o motocoasa Husqvarna. Motocoasele Husqvarna sunt perfecte pentru a îngriji iarbă sau gazonul, în special în zonele mai greu accesibile. Poţi opta pentru o motocoasa Husqvarna cu acumulatori sau una pe benzină.

Pentru îngrijirea ierbii şi a gazonului, nu doar motocoasele Husqvarna reprezintă o super alegere. Mai poţi opta pentru un tractoras de tuns iarba sau pentru un aerator de gazon.

Lectura

Să alegi un dar pentru un pasionat de lectură nu este deloc complicat. În prezent, atât în librării, cât şi pe site-urile de profil, vei găsi selecţii generoase de cărţi. Înainte de a dărui o carte unui pasionat de lectură, este important să ştii ce anume îi place să citească. Unele persoane iubesc thrillerele, altele cărţile de dezvoltare personală sau cărţile de educaţie financiară.

Ca să îţi găseşti inspiraţia pentru a dărui o carte potrivită, consulta cele mai prestigioase topuri de carte din lume, cum ar fi Best Books of the Year de la The Guardian şi The New York Times Best Seller list.

Înainte de a alege o carte anume, este o idee bună să te asiguri că persoană în cauză nu a citit-o deja sau nu o are deja acasă.

Tehnologia

Pentu pasionaţii de tehnologie poţi alege să dăruieşti accesorii smart, fie pentru televizor sau telefon, fie pentru laptop. Printre cele mai apreciate accesorii se număra căştile wireless, brăţările fitness şi ceasurile smart. Acestea au o mulţime de funcţii, de care oricine se poate bucura.

De asemenea, poţi oferi în dar o boxă smart, dacă ai în plan să alegi un cadou din sfera tehnologiei, dar care să fie util pentru întreaga familie. Boxele smart se pot conecta la televizor, laptop sau telefon şi au zeci de funcţii interesante, de care se pot bucura atât adulţii, cât şi copiii.

Jocurile video

Odată cu avansul tehnologiei, jocurile video au devenit mai populare că niciodată. Acum, există zeci de categorii de jocuri video, de la cele inspirate de sport şi până la cele cu accente comice.

Dacă vrei să alegi un cadou pentru un pasionat de jocuri video, te poţi îndrepta către accesorii de gaming. Pentru utilizatorii de console, un controller poate fi o super alegere. În cazul celor ce se joacă pe laptop sau PC, un cooling pad sau un ventilator poate fi o alegere inspirată.

De asemenea, poţi alege şi daruri din gama premium pentru pasionaţii de jocuri. Seturile de VR sunt destul de costisitoare, însă pot reprezenta un cadou deosebit pentru cei ce vor să experimenteze jocurile video la un alt nivel.

Filmele

Iubitorii de filme vor aprecia mereu o peliculă bună şi atmosferă potrivită. Le poţi oferi în dar bilete de cinema la VIP. Mai multe cinematografe din ţară oferă experienţa de cinema VIP. Mai exact, un bufet cu preparate diverse, snack-uri precum popcorn şi nachos la discreţie, băuturi diverse, dar şi fotolii generoase şi confortabile, toate incluse în preţul unui bilet.

Dacă îţi doreşti un cadou simbolic, poţi oferi în dar un poster sau un tricou inspirat din filmul preferat.

Foloseşte ideile de mai sus ca sursa de inspiraţie pentru a alege un cadou pentru EL, în funcţie de hobby-urile şi pasiunile sale. Bineînţeles, trebuie să ţii cont şi de personalitatea şi dorinţele sale, nu numai de hobby-uri. Spor la shopping!