Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

TAROM reduce zborurile de la Satu Mare către București pe perioada verii

Compania TAROM reduce zborurile de la Satu Mare către București, mai exact de la trei zboruri pe săptămână se va ajunge la un singur zbor, în lunile de vară.

De la trei zboruri – luni, miercuri, vineri – se va ajunge la un singur zbor, iar acela va fi în ziua de luni. În luna septembrie, orarul zborurilor va reveni la normal, iar acest program cu zboruri reduse va funcționa doar pe perioada verii, începând de la finalul lunii iunie și până la începutul lunii septembrie.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele pentru care compania TAROM a decis să reducă zborurile de pe Aeroportul Satu Mare.

 

7 comentarii

  1. Marius Răspunde

    Asta este, de când a ajuns un imbecil sa fie director. Cei de la consiliu nu fac nimic in legătura cu ce se intampla pe aeroport?

  2. Sincer nu mai înțeleg nimic Răspunde

    Acuși doi sau trei ani era cursă directă către litoral în sezon. Așa este? Avionul era cam tot timpul full. Mi se pare și logic. Adică la un preț puțintel mai mare ajung în maxim o oră jumate la mare sau faci o zi jumate cu trenul Juji poreclit în bătaie de joc Mangalion la confort aproape zero. Mai ales dacă ai și copiii este teroare drumul. Aveți cu ce să vă mândriți stimate administrație de la aeroport. Mai e puțin și nu o să avem curse deloc. Noroc cu cursa charter de Antalya. Apoi vă plângeți că sunteți în pierdere dar nici nu schitați măcar un gest să mai aduceți operatori și curse noi, sau măcar să facxeți ceva ca să le păăstrați pe alea puține încă existente? Numai vorbiți de ele dar faceți tot posibilul să le desființați? Apoi chiar nu înțeleg de ce se mai investește în aeroport dacă tocmai ditamai Tarom-ul face tot posibilul să ne luxeze!

  3. Sorin Răspunde

    Nemaivorbind de toate afisele prin oras si imprejurimi,FRANKFURT,ROMA,PARIS,LONDRA ……etc

  4. Satmarean1 Răspunde

    Se reduc,cursele dar se mai face un terminal!!!!? Azi maine vom deveni sl doilea Brasov: la ora 19 stingerea.

  5. Ratiu R. Răspunde

    E aproape Baia Mare. Un aeroport impecabil ca organizare, cu parcare gratuita, zilnic zboruri interne si externe, unul care in mod cert e in continua dezvoltare. Aici, doar bani tocati. Ultimul nici sa stinga lumina nu va trebui sa se oboseasca, ca oricum se va taia si curentul,ca banii is sparti pe protocol si Dusteru la dispozitie.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Numai să ne amintim oare de unde am făcut rost aici la Satu Mare de director pentru aeroport! Nu este interesant că tocmai de la Baia Mare??? Și de ani de zile e din rău în mai rău dar nimeni nu se sesizează!!! Asta înseamnă că asta se vrea. Baiul e că nici Baia Mare nu e soluție viabilă. Ar vrea ei. Totul pornește de la management. Dar dacă ne uităm și la late instituții sătmărene (gen spitalul județean) imediat ne dăm seama că situația asta nu e unică și asta nu degeaba.

      • Ratiu R Răspunde

        Pai din BM l-or luat de nou, dupa ce o aproape o ingropat aerop de acolo, de l-or scos aia in suturi. Dar la noi e bun, ca stie ce si cum, ca e util acum, inca un an, pana se termina vaca de muls. Apoi se poate reintoarce la vila nou construita,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.