Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

DOLIU. A decedat un tânăr preot din județul Satu Mare

Doliu. Un tânăr preot din județul Satu Mare a trecut la cele veșnice. Avea doar 26 de ani.

Este vorba de preotul Ionuț Duciuc din Terebești. El era internat în stare gravă într-un spital din Cluj-Napoca și avea urgentă nevoie de sânge. Din păcate, nu a mai putut fi salvat.

,,De astăzi, 08.06.2023, părintele Ionuț Duciuc slujește în Împărăția Cerurilor și se roagă pentru noi toți. Dumnezeu să te odihnească în pace părinte! O să ne lipsești foarte mult. Vei fi mereu în inimile noastre!”, este mesajul transmis de Parohia Ortodoxă Ilva-Mică.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

6 comentarii

  1. ... Răspunde

    Deci nici măcar medicii din Cluj nu l-au salvat, trebuie dați în judecată sau macar făcută o demonstrație in stradă:) . Se plictisea zeul și l-a chemat la el

    • ... Răspunde

      Urmezi tu? Ăsta care văd că nu pricepi ce îți iesplică omul?
      Asta este momentul artistic în care le trege fulgerător la unii un gând că poate-poate era mai bine dacă se finanța mai bine sistemul sanitar și nu am fi cheltuit atâția bani de la buget pe biserici. dar sistem sanitar performant și nu mizeria ce aveam acum.
      Ăsta care mă copiezi. Acum vezi și tu unde duce dacă tot dăm bani pe salarii că perfomanță tot nu este. Cu rare excepții. Așa că cei care îi aplaudați asta este rezultatul “muncii” voastre. La diagnostice suntem praf, la tratamente idem. Nu uitați să plătiți banii de CAS că altfel vine baubau să vă verifice. Așa ceva numai la noi se poate cu CAS obligatoriu apoi când e cazul primești ciuciu cu fundiță.

  2. Kuka Răspunde

    Deci, până la urmă, l-a chemat șefu-său la el!
    El știe cel mai bine!

    • ... Răspunde

      Cu cancerul de pancreas e nașpa de tot. Vezi cazul lui Patrick Swayze, Steve Jobs sau mulți alții. Toți banii și toată rugăciunea nu te salvează. E ceva foarte agresiv cu șanse aproape zero. Și noi în continuare o lălăim cu screeningul pe boli cronice. Tot timpul se pune diagnoza când e prea târziu. Suntem la ani-lumină depărtare de ce ar trebui să facă sistemul la care cotizăm din greu. Păcat de el, prea tânăr pentru așa ceva.

  3. Maria Tasnadi medana Răspunde

    Știm să calomnie, să jignim ,să aruncăm cu noroi în tot ce e românesc. Avem în jud.nostru cadre medicale bine pregătite, implicate dar sunt cazuri în care cu tot efortul, nu se mai poate face nimic .Ce,în străinătate nu se moare ,toate cazurile sunt salvate? Ar trebui să fim mai empatica cu semenii noștri.Vreau să fac o precizare ‐–nu sunt cadru medical.

  4. ... Răspunde

    Ar fi bine daca ai avea dreptate. Pentru ca vezi tu vecinul meu, soldatul sistemului cu care m-am certat strasnic pe vreme de pandemie (nu aici pe net ci la propriu fata in fata) a fost recent ingropat. Foarte rapid s-a dus. Daca functiona sistemul cum nu functioneaza el sunt sigur ca mai traia si acum. Preventie zero. Plus diagnostice gresite, multe peste medie. Si in cazul lui s-a pierdut timp pretios nepermis de mult. Multa sanatate iti doresc ca sa nu afli pe propria piele.🙏🏼

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.