Ultima actualizare: ieri, 20:40

Naţionale

Femeie înjunghiată mortal de soț, în România. Bărbatul spune că a vrut să facă o glumă

Un bărbat din comuna Ulmeni, județul Buzău, care şi-a înjunghiat mortal soţia în urma unor certuri, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a vrut doar să facă o glumă.

Incidentul s-a petrecut duminică, în localitatea Sărată din comuna Ulmeni. În urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi luat un cuţit şi şi-ar fi lovit soţia în vârstă de 53 de ani în spate. El ar fi susţinut ulterior, în faţa anchetatorilor, că nu a intenţionat să o rănească pe femeie, ci doar a încercat să facă o “glumă”.

„Bărbatul a fost arestat preventiv 30 de zile pentru infracţiunea de violenţă în familie sub aspectul comiterii infracţiunii de omor. Decesul a survenit în urma unei plăgi înţepate hemitorace stâng. Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău continuă cercetările pentru stabilirea clara a evenimentelor care au condus la decesul femeii de 53 de ani.

Un comentariu

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Mno, da’ și polițiștii au glumit de când l-au arestat! Nu știe omul de glumă? No atuncea să mai stea la răcoare până pricepe. Doamne câți idioți mai domiciliază în țara asta! 😰🥴😱🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.