Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Femeie violată și bătută în propria casă, în miezul zilei, la Satu Mare

O femeie, în vârstă de 47 de ani, din Medieșu Aurit, a fost violată în propria casă, la orele prânzului, de un individ, în vârstă de 34 de ani, potrivit informațiilor PortalSM. După incident, femeia a alertat polițiștii, precizând că a fost agresată și obligată să întrețină raporturi sexuale cu acesta. 

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, urmând să fie judecat.

„La data de 22 iunie, în jurul orelor 13.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați de către o femeie, de 47 de ani, despre faptul că ar fi fost agresată de către un bărbat, de 34 de ani, la domiciliul acesteia din localitatea Medieșu Aurit.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că femeia ar fi fost agresată fizic și constrânsă de către bărbat, pentru a întreține raporturi sexuale cu acesta.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt efectuate sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lovirea sau alte violențe.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM.

Foto cu scop ilustrativ

10 comentarii

  1. Gimi Răspunde

    Dacă nu a fost f….a bine !

    • Retarzi Răspunde

      Bai handicapatilor, o femeie a trecut printr-o experienta traumatizanta si voi fa puneti sa faceti glume proaste. Vai de capu vostru si de saracile sotii/mame care trebuie sa va suporte zilnic atitudinea asta de badarani.

    • Pentru nesimțitul de @Gimi Răspunde

      Adică tu consideri asta normal ce s-a întâmplat? Chiar de ar fi așa, adică tu ca bărbat nu reușești să te stăpânești și te comporți mai ceva ca în epoca de piatră primitivă? Toate astea în 2023???? Păi tu ai rămas în 20023 î.e.n. omule!!!!!! Noroc că te-a învățat ceva învățătoare la elementară să scrii că altfel erai ceva de genul Mawgli crescut de lupi. Rușine mamei tale care te-a fătat pe lume. Îți spune asta un bărbat. La tine toate se rezumă la erecție? Eu zic să te ia haștaghiștii leghebeteq așa pe rând la poștă, pe la spate să vezi și tu ce e aia când nu vrei ceva. Ce zici de asta???? Aaaaa, ți-a dispărut repejor rânjetul de nesimțit, așa-i???? Heeee, țărane.

      • Gimi Răspunde

        Păi dacă nu a primit nici un leu pentru serviciul prestat, sigur că a făcut reclamație! Sigur că și tu ai face la fel !!!

    • 😊 Răspunde

      Nu stim daca femeia era printre cele 50% de femei ce au aceasta fantezie(sondaje in mai multe tari), dar daca a venit garda inseamna ca nu este.
      Trebuia sa o intrebe ,asa evita probleme.

  2. Varu Răspunde

    Așa este, dacă era bine nu reclama

  3. Pentru nesimțitul de @Gimi Răspunde

    Lasă tu! Nu te poți dezminți, tot bășină de țăran autentic ai rămas! Îți doresc și ție asemenea, să pățești la fel și tot neamului tău! Dar ceva în grup că așa single se pare că e prea puțin la capacitatea ta.😱🤢🤮

    • România reală Răspunde

      Voi credeți că puteți glumi cu asta până nu pică pe voi necazul dar atunci urlați după poliție că vai-vai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.