Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Urs într-o localitate din județul Satu Mare. Apelul primarului către locuitori

Urs într-o localitate din județul Satu Mare. Primarul a făcut un apel către locuitori, în care le atrage atenția să fie extrem de precauți.

Urme de urs au fost găsite în pădurile de pe raza comunei Crucișor din județul Satu Mare. Primarul localității a făcut un apel către cetățeni.

,,Vă atrag atenția că în pădurile de pe raza comunei Crucișor s-a semnalat prezența unui urs. Având în vedere că este perioada culesului de ciuperci vă rog să fiți precauți”, a transmis primarul Romi Coza.

5 comentarii

  1. Marius Groza Răspunde

    Să-l sesizeze pe Roka!

    • c-block Răspunde

      Râzi tu, râzi dar numele de acolo provine. Doar s-a pevecistăpânizat, s-a schimbat ortografia.

  2. satmarean Răspunde

    Atentie la urs, s-au gasit urme de laba.

  3. H&R Răspunde

    Urma aia poate ca are 10000 de ani. 🤣

    • ecologist Răspunde

      E proaspăt. Și nu e de glumit că umblă după mâncare și ei și mănâncă cam ce caută oamenii prin pădure. Așa că dacă te trezești cu unul de ăsta face to face u e de glumit mai ales că de alergat nici o șansă că sunt mai rapizi iar de cocoțat în copac iarăși ne dau clasă clar. Trebuie umblat cel puțin câte doi-trei în grup strâns unul lânga altul că atunci evită oamenii dar dacă ești singur te poate ataca. Dar nu te atacă din principiu numai dacă se trezește și ursul prea târziu și nu te observă din timp. Iar dacă ai mâncare la tine fii sigur te miroase de la kilometri. Au mirosul net mai bun decât chiar și câinele. În paranteză din ce îmi dau seama e un exemplar tânăr dar poate mă înșel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.