Ultima actualizare: azi, 16:48

Locale

FOTO. Dubă din Satu Mare, implicată într-un accident în Ungaria. Impact teribil!

Accident grav pe o autostradă din Ungaria. În evenimentul rutier a fost implicat și un șofer aflat la volanul unei autoutilitare înmatriculată în județul Satu Mare.

Potrivit informațiilor furnizate de salvatorii din județul vecin, autoutilitara de Satu Mare s-a izbit violent de un camion aflat în fața sa, camion ce, la rândul său, oprise din cauza unui alt accident.

Șoferul autoutilitarei a fost transportat de urgență la spital.

15 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Acesta este rezultatul stilului de conducere tip supozitor, fără a păstra distanța minimă de siguranță față de autovehiculul care circulă în față!

    • Bogu Răspunde

      Buna comparatia si ai dreptate. De altfel ”rupem” normele la accidente in Romania. Stilul agresiv si peste limita caracterizeaza soferul de la noi.

    • Alien Prost Răspunde

      Foarte buna observatia. Musai sa circulam cu nasu in kuru altuia. Doamne fereste sa lasam distanta ca daca cineva mai grabit vrea sa se replieze dupa o depasire sa poata sa se salveze. Da ma rog, pe multi nu-i duce…coarnele.

  2. Tercica Răspunde

    Șoferul SUPOZITOR sau MUSCA IN CURU’ CALULUI! E uni, dar e mulți (mai ales in SM), dacă nu te calcă pe coadă, nu e sănătoși (olteneste). Păstrarea distantei e zice legea, la fel și cu telefonul. Nu avem poliție, sunt pe ici pe colo câte o uniformă, nu au treabă cu circulația, stau fain în mașină, la hodină până la pensie (specială). Nu e critică,dar SIMPLA PREZENȚA A UNUI POLIȚIST IN TRAFIC, s-ar evita peste 80% din abaterile (accidentele) din trafic.

  3. BATRANU Răspunde

    Bine ca cei cu propunerile legislative se ocupa cu ”cea mai mare problema posibila”sa nu mai conduca cei peste 65 ani sau sa fie verificati zilnic medical cand abia auzi de cate unul care face accident pe an dintre acestia restul …

    • altu fără bmw Răspunde

      👍. Asta o fi un idiot dintre ăia care atâta știe că e pe autobandă și că EL se grăbește! Restul să-i facă pârtieeee! Că mai sunt și alții în trafic a aflat probabil cu această ocazie. Și câți sunt care conduc așa!!!!!!

      • @altu fără bmw Răspunde

        Ai observat ca este un BMW acolo in coltul pozei? Nu zici nimic? Sigur e de vina! …ca ai atatea frustrari, noroc ca ai unde sa te descarci :-))

        • altu fără bmw Răspunde

          Eu zic că tu ești cam frustrat. Dar rău de tot. Ce am scris eu legat de BMW în comentariu? Găsești ceva? Așa-i că nu? No atunci șezi jos și taci. Ce am scris eu este valabil la mulți și nu depinde de marca mașinii conduse ci de calitatea proastă a șoferului. Sincer nu m-am uitat la mașina din spate ci la ce grozăvie a făcut adormitul de la volanul furgonetei.

        • altu fără bmw Răspunde

          Auzi tu marele moralist! vDar de știrea asta ce mai zici? Că eu sigur nu l-am obligat să facă asta. Și mai zici de frustrare. Du-te și te plimbă.
          https://obiectiv-sm.ro/2023/06/30/un-bizon-si-a-scos-bolidul-la-plimbare-tocmai-pe-trecerea-de-pietoni/?fbclid=IwAR308ae9MnrwhH7QB2wespfgrqmgQ4N8yRr0tl6OfYLMQYn5hLk_kxhVI4c

          • altu fără bmw

            Sunt somer si ma plictisesc de aceea stau toata ziua pe site-ul asta de rahat si am ciuda pe oameni care isi permit sa alimenteze cu combustibil o masina. Scuze tuturor.

          • altu fără bmw

            Ăsta ultimul nu e scris de mine și nici nu e adevărat. Sunt pensionar. Dealtfel am două mașini care sunt alimentate cum trebuie și când trebuie și nu stau cu semnul de pompă pe roșu cum face ruptul ăsta în fund care încearcă să mă copieze. Că săracul se plictisește și nu are ce face. Deci cine e asistat social atunci? Nu-l băgați în seamă.

          • altu fără bmw

            Sunt senil si confuz.

          • altu fără bmw

            Auzi tu frustratule! Se recomandă să-ți bagi părerea pe dos și să ți-l scoți pe gură. Cu ocazia asta poate îți găsești un nume propriu dacă mă-ta nu te-a botezat. Ceva de genul boul satului pe care nici franțul nu-l bagă în seamă. Te riști retardatule? Sau continui cu jocul ăsta demn de handicapat oligofren? Ia du-te și joacă te cu p@tzuca-n nisip undeva. Bășină de masă electorală ce ești.

  4. @altu fără bmw Răspunde

    Ti-as recomanda sa te calmezi si ai grija cum vorbesti batrane, ca nu esti incognito. Ai auzit de IP? Daca nu, sa stii ca e ca si adresa latrinei in care iti duci zilele. Zi mai zici de ala retard :-))).

    • altu fără bmw Răspunde

      Foarte bine! Este valabil și ție! Îția atrag atenția că nu em am înmceput. Așa că dacă ai chef să te cerți măcar fă atâta să-ți asumi un nick al tău. Să nu spui că asta este nickul tău pentru că eu de cel puțin 5-6 ani folosesc pe asta! Să-ți reamintesc ce ai scris că poate tu nu reușești să-ți identifici propozițiile scrise aici în batjocură. Fă un bine și lasă-mă în pace. Pentru că scrii chestii jignitoare (tu ai început). De cei 7 ani de acasă ai aflat?
      1.Sunt somer si ma plictisesc de aceea stau toata ziua pe site-ul asta de rahat si am ciuda pe oameni care isi permit sa alimenteze cu combustibil o masina. Scuze tuturor.
      2.Sunt senil si confuz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.