Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

FOTO. Felii de salam mușcat și carne mestecată pe pizza, la un fast-food din Satu Mare

Un bărbat din județul Satu Mare a avut o surpriză extrem de neplăcută atunci când a cumpărat miercuri, 28 iunie, o pizza de la un fast-food din Micro 17, în municipiul Satu Mare.

Soția bărbatului a cumpărat pizza și a luat-o la pachet, dar când au ajuns acasă și au vrut să o mănânce au avut parte de o imagine dezgustătoare. Bărbatul a fotografiat pe pizza o bucată de salam mușcat și o bucată de carne mestecată.

Ulterior, bărbatul a postat imaginile cu pizza pe rețelele de socializare.

13 comentarii

  1. pops Răspunde

    Care este capitala Turciei?

  2. Vlad Tepes Răspunde

    Astept sa vad daca cei de la protectia consumatorului, de la sanatate publica, etc… se vor autosesiza !

    • El Brasil Răspunde

      Ce ai tras pe nas? Dar tu crezi că interesează asta pe ei? În cel mai rău caz își vor căra cioantele până acolo dar asta după ce dau niște telefoane că oare e voie să facă control acolea (adică să nu cumva să deranjeze pe careva pilos) apoi se duc când nu mai e urmă de nimic. Apoi vor scrie în actul de control că cele sesizate din oficiu nu se confirmă, nu există. Dar au făcut un control! Eventual dau un avertisment. Dar să pui parizer sau salam Victoria de ultima speță pe pizza??????? Frate din asta încă nu am văzut! Și tăiat în halul ăla, în bătaie de joc! Zici că e făcut în scârbă.

      • Logica Răspunde

        Pai ce vreti? Puneti-va poze pe facebook in loc sa dati sesizari. Odata e bai dc stau angajatii statului pe facebook odata ca de ce nu. Plus ca sunt tot felul de oameni care se plictisesc, nu zic ca e cazul asta dar sunt destui care fabrica tot felul de poze pt atentie. Sa-i rezolve problema prietenii de pe facebook daca acolo si-a exprimat nemultumirile. In primul rand faci sesizarea autoritatilor si pe viitor eviti localul pt ca mai sunt si alte variante, numai asa se vor inchide singuri in lipsa de clienti.

        • El Brasil Răspunde

          👍. De la autorități oricum nu știu ce așteptări poți avea pentru că în continuare numai atâta știu că dau comunicate de genul undeva în Europa pe dreapta s-a dat o amendă la ceva undeva, fără să poți identifica. Fix zero barat! Odată am intrat la Gemelli aia care nu mai e în centrul vechi și când am văzut că la debarasare măturau înapoi sosul rămas pe masă în bolul ăra mare și îl dădeau la alt client că în secunda doi am și ieșit de acolo. Și când am ieșit am văzut și carnea de șaorma aruncată pe jos grămadă pe trepte așteptând să fie puse la fript. Nici nu mă mir că s-a închis localul. Eu nu am sesizat nimic că nu câștig nimic. Nici timp să umblu la sanepid, veterinari sau protecția consumatorilor nu am. Pur și simplu am ocolit locul. După identificare recomand ceva asemănător la toți și gata problema e rezolvată. Sunt și așa prea multe de astea prin oraș, ai de unde alege.

  3. Varu Răspunde

    Terminați bă,în țara asta instituțiile sunt doar de formă ptr noi ,iar pentru ei mana cerească

  4. Internaut Răspunde

    De unde au cumparat acea pizza? Va rog précisait. Multumesc

  5. Internaut Răspunde

    De unde au cumparat acea pizza? Va rog precizati. Multumesc

    • El Brasil Răspunde

      Caută articolul pe f.book, acolo careva a scris de unde ar fi că nu am reținut. De fapt nu mă interesează. Dar sincer zici că statul ăsta încet-încet intră în disoluție. Totuși așa ceva nu ar fi voie să se întâmple. Multe lucruri nu sunt în ordine. Dar și ei estem oameni, și ei trebuie să mănânce. Așa că este un cerc vicios care văd că tot degeaba orice că se autosusține.🤢🤮💩
      https://www.facebook.com/PortalSM.ro

  6. Vasi Răspunde

    En nu cred, totusi, sa se puna parizer de genu pe pizza? Parizer de 2 lei? Dezgustator, gretos! Bloooooa.

  7. Altu Răspunde

    Ce vrăjeală,prima dată unge pizza cu sos și apoi vede ditamai bucata de parizer mușcată. Interesant că bucata respectivă nu e tăiată ca și restul. Făcătură,unul care nu are ce face și vrea să se răzbune.

    • El Brasil Răspunde

      E foarte posibil. Dacă te uiți mai atent se vede că în centrul pizzei pe restul feliilor nu este nici un mezel sau foarte puțin, pare pus ulterior, tăiat grosier și uns cu sos să pară că a fost copt cu restul. Ca să nu spun că dacă era copt pe aluat la tăiere trebuia să fi fost tăiată minimum în două nu să atârne de pe felie. Dar și atunci pe restul pizzei au pus mizeria asta de salam la fel ca și cea presupus mușcată. Grețos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.