Ultima actualizare: azi, 19:26

Locale

Adrian Cozma și-a anunțat candidatura la președinția Consiliului Județean Satu Mare

Adrian Cozma, președintele PNL Satu Mare, și-a anunțat candidatura la președinția Consiliului Județean Satu Mare. Anunțul a fost făcut în prezența președintelui Consiliului Județean Bihor, Ilie Boloja, și a aleșilor locali împreună cu președinții organizațiilor locale ale PNL Satu Mare. 

„Suntem o mare echipă și putem aduna toate energiile pentru ca anul viitor să aducem schimbarea pe care o așteaptă cei mai mulți dintre sătmăreni. Mi-am asumat în fața colegilor din Comitetul Director Județean PNL candidatura pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare. E o mare responsabilitate și cred că vom izbândi. Alianța pentru Satu Mare este soluția și împreună cu toți ceilalți care își doresc o altă administrație, putem reuși. Vedem cu toții că în Bihor s-a putut și s-a făcut în 3 ani cât au făcut alții in 30. De acea am și ținut să-l avem invitat pe Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, care a demonstrat performanță și bună guvernare locală! Mulțumesc tuturor!”, a transmis Adrian Cozma. 

12 comentarii

  1. Bogdan Andrisca Răspunde

    Puie MSD!

  2. Visul unei nopți de vară Răspunde

    Pentru asta îi trebuie pe plan local un USL 3.0. Sincer mă îndoiesc că Govor va fi de acord cu asta. Probabil și asta intră la capitolul visurilor unei nopți de vară de-ai lui ca și reducerea prețului la carburanți care tot nu vine.

    • Unu Răspunde

      La un asemenea eveniment(anunțarea candidaturii) ar fi trebuit să participe președintele partidului și vreo 5-6 miniștri, dar participă decât Bolojan care e cam pe linie moartă în PNL. Viitorul (nu) sună bine!

      • c-block Răspunde

        Ăsta nu e nici eveniment interglactic dar nici măcar planetar. Știi prea bine cine aleargă primul cu limba scoasă să-și anunțe candidatura pe o funcție de obicei???Nu e nici campanie, plus șefimea chiar are treabă la guvernare nu să dea cu pudră de talc la orgoliul unui lider aflat în locul unde se agață harta-n cui. Eventual la anul. Anunțul nu are nici un rost. Eventual s-au întâlnit băieții cu această ocazier și au mai discutat câte ceva, biznisuri. Că asta că asta e visul lui se știe de muuuult de tot. Nu e noutate deloc.

  3. șofer Răspunde

    Ceva legat de prețul la carburanți dl. deputat nimica nu se aude?????? Că parcă ați promis ceva și timpul trece. Tic-tac. Apoi dacă promiteți așa în gol să nu vă mirați dacă oamenii nu vă votează, bine?

    • vin diesel Răspunde

      stirea noua este ca se vor scumpi….cica asa se va circula mai putzin si scade poluarea….idei de la MUE..

      • șofer Răspunde

        Tot ce se poate. Că la ce idei le răsar de sub țeastă în ultima vreme te apucă groaza. Dar eu m-am referit la promisiunea lui făcută de niște an cu prețul la carburanți. Că nu țin minte să-l fi obligat cineva să zică ce a spus. Așa că cine zice că cine l-a făcut supozitor probabil știa ceva. Sau vorbește gura fără el? Că atunci ….. 😱😱😱

  4. Varu Răspunde

    Du-te Cosma la gară,papagal ce ești

  5. Varu Răspunde

    Pe Bolohan la adus pentru imagine,da la cât îi de zgârcit Cosma nu cred că ia dat măcar o bere.

  6. Claudiu Răspunde

    Cu cursurile de gramatica, domnule deputat?! Cum sta treaba?

  7. Lili Răspunde

    Bolojan, nu Boloja.
    Sper ca daca va confirma si la CJ Bihor, unul dimtre cele mai importante proiecte fiind drumul rapid Oradea – Arad, sa devina presedintele PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.