Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

FOTO. Fost prefect de Satu Mare, decedat. Mesajul Instituţiei Prefectului

Un fost prefect al județului Satu Mare a încetat din vaţă, sâmbătă. Este vorba despre Vasile Valer Suciu, care a ocupat funcția de prefect a județului Satu Mare în perioada 19 ianuarie 1993 – 24 decembrie 1996.
“A fost un om dedicat, un profesionist și persoană extrem de apreciată de angajații Instituției Prefectului. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Instituția Prefectului județul Satu Mare.

16 comentarii

  1. Vremuri apuse Răspunde

    …. și multiplu erou al muncii socialiste!!!! Că ce îi călărea pe vremuri pe subordonanți la cât mai mare % realizat peste din planul cincinal !!!!! Vremuri apuse. Încet-încetuc dispar câte unul.

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Și a dispărut și SATURN SĂ cea mai mare fabrică din SM au făcut-o una cu pământul pentru niște blocuri cu vedere în cimitir. Acum e dezastru pe Careiului ce va fi atunci nici nu mă gândesc!!!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Mno, copistule hoțoman acum măcar ai reușit să scrii ceva inteligent. Singura problemă e că m-ai plagiat. Că am zis asta acum cel puțin jumate an. Pentru că în momentul în care se vor finaliza acele blocuri cu singurul drum de acces (intrare-ieșire) către Careiului unde a fost cândva poarta Ipsuic balamucul actual va fi ceva light față de ce va fi. Nu știu cum se pot aproba asemenea aberații la noi. De fapt am așa o idee.

    • TRUSTFALL Răspunde

      Așa s-a zis și înainte să se construiasca NEPI…

      • altu fără bmw Răspunde

        Și de când e Nepi e catastrofă. Mai ales că la mulți degeaba e și giratoriul făcut că dacă le desenezi săgeata pe asfalt cum se circulă tot cum le taie capul vor face în continuare. Aici cei care vor ieși din acest nou cartier vor bloca veșnic circulația. Că trebuie și ei să iasă cumva de acolo.

        • TRUSTFALL Răspunde

          Intr-adevar este dezastru la felul cum se conduce acolo, eu de 2 ori m-am lovit de situatia in care voiam sa intru la NEPI prin sensul giratoriu si o femeie voia sa iasa pe unde se intra :)). Dar traficul nu mi se pare deloc ingreunat in zona aia de cand s-a construit mallul.

          • Văru

            Primaru e de vină că santeti voi prosti, și nu știți circula într-un orășel de provincie Și pe deasupra mai vine, ca de obocei Măscărici și face sistemul de circulație de la IPSUIC.. Vă Ve-ti convinge că larza aiurea

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    De fapt toate fabricile din România au fost distruse intenționat pentru a face loc Supermerkaturilor și malurilor. România a avut de toate a fost cea mai bogată țară din Europa de aceea nu le-a convenit străinilor.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Supermerkat? Aia ce mai e? Nu am fost noi niciodată ce mai bogată țară dar măcar eram cât de cât independenți cu aprovizionarea. Acum pe pandemia sau cu războiul din vecini lanțul de aprovizionare se putea și se poate prăbuși oricând. “Felicitări” conducerii țării. Asta la toți le zic.
      PS. E așa drag nickul meu că insiști să-l folosești în continuare??

    • Indoctrinat Răspunde

      Ce maluri? Malurile digului deja de mult erau construite.
      Iar ,ca Romania era cea mai bogata tara din Europa ?! vrei sa zici din Sistemul Solar, poate.

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Pentru el poate. Că ce bine i-a mers pe perioada aia. Că veneau toate pachet de la cantina partidului sau de la ferma partidului. Lapte și miere pentru el. Oooo, tempora!

  4. Ioan Chis Răspunde

    Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca-n pace !

  5. Chioran Eugen Răspunde

    Regret trecerea la cele vesnice a DOMNULUI Vasile Valer Suciu . A fost un OM care a avut , in viata sa si niste atributii pe masura pregatirii sale . Sincere condoleante familiei greu incercate . Dumnezeu sa-l odihneasca in pace .

  6. Lili Răspunde

    Dumnezeu sa il odihneasca!
    Acest om a transces oranduirilor in care a trait datorita caracterului, educatiei, bunului simt si multor alte calitati. Ca oricine, cu siguranta, a avut si defecte, dar oare cine dintre noi nu are?
    Condoleante familiei greu incercate.

    • @Lili Răspunde

      Hai lasă! Altă epocă și gata. Că de aia ducea lupta pentru cât mai multe pe frontul planului cincinal? Cu materia prima nerecepționată în fabrică dar produsul final era deja gata raportat ca și furnizat??? Tu știi care a fost marea sa nerealizare care l-a deranjat personal?

  7. Riedl Rudolf Răspunde

    Isten nyugosztalja, őszinte részvétem a családjának.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.