Ultima actualizare: azi, 17:08

Locale

FOTO. Impact între o dubă și un autoturism, în municipiul Satu Mare

Un accident de circulație s-a produs miercuri, 14 iunie, în municipiul Satu Mare, după ce o dubă și un autoturism au intrat în coliziune.

Accidentul s-a produs în cartierul Carpați. Potrivit informațiilor PortalSM, șoferul autoturismului a vrut să iasă de pe strada Ganea, moment în care a fost lovit de o autoutilitară care nu ar fi acordat prioritate.

Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Un comentariu

  1. GHEORGHE Răspunde

    Am semnalat de multe ori faptul că in această intersecție dintre strada Bârgăului și strada Ganea se produc periodic accidente de circulație,însă până acum nu s-a luat nicio măsură !!!În primul rând pe colțul intersecției de lângă biserică,vis a vis de aprozar, există un panou vechi expirat , mare de aproximativ doi metri pe doi metri ,UITAT ACOLO de PESTE ZECE ANI de PRIMĂRIA SATU MARE care OBTUREAZĂ vizibilitatea indicatorului de CEDEAZĂ TRECEREA pentru soferii care se deplasează dinspre bd-ul Lucian Blaga.Chiar și LIMITATOARE DE VITEZA ar fi indicat să se monteze acolo,pentru că,mai ales cei care nu cunosc zona,intră cu viteză în intersecție !! Fac un apel la Domnul VĂSUȚ FELIX,seful biroului rutier mun. Satu Mare, să verifice aceste aspecte și să propună primăriei Satu Mare măsuri urgente pentru că acolo oricând se poate întâmpla o nenorocire,mai ales că până acum au fost zeci de accidente în acea intersecție !Sper ca acest APEL să fie luat în considerare,pentru că dacă vreodată se va întâmpla vreo nenorocire în acea intersecție eu am să vin cu acest APEL drept dovada că am atras atenția PUBLIC autorităților competente care nu s-au sinchisit să ia MĂSURI !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.