Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

FOTO. Lucrări intense la Aeroportul Satu Mare. Au fost finalizate săpăturile pentru fundație

Lucrările de reabilitare și modernizare a Aeroportului Satu Mare sunt în plină desfășurare. Constructorul lucrează pe mai multe fronturi: se construiește clădirea noului terminal, se reabilitează terminalul existent, iar pista de aterizare/decolare se extinde.

Săpăturile pentru fundația noului terminal au fost finalizate și s-au adus deja peste 100 de tone de fier și structură metalică, conducte și izolații pentru utilități – materiale necesare pentru noua construcție.

În proximitatea actualului terminal de plecări/sosiri, care a intrat în modernizare, au fost amplasate containere care vor prelua temporar funcția de terminal, astfel încât pasagerii să poată fi îmbarcați și debarcați în condiții de siguranță până la finalizarea lucrărilor. Containerele sunt racordate la utilități și vor dotate cu tehnica necesară acestei activități.

La pista de aterizare/decolare, pragul pistei a fost decalat cu 500 de metri și s-au executat lucrări de balizaj. Se lucrează la reabilitarea pistei, peste care se va așterne în curând primul strat de asfalt.

2 comentarii

  1. Gazonel Răspunde

    Da ce se mai pricepe Dn Directoras la construcții 🤣🤣🤣 Ce noroc cu el că se pricepe la toate, un fel de ezermester😂😂😂

  2. Beny Kira Răspunde

    Ne batem cu Oradea, care nu are nicio cursa externa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.