Ultima actualizare: azi, 20:44

Externe

FOTO. Români morți într-un groaznic accident în Polonia. Impact devastator

Trei persoane au murit și două au fost rănite într-un accident care a avut loc miercuri dimineață devreme pe șoseaua de centură a orașului Dabrowa Tarnowska, din Polonia, informează Libertatea. Inițial, au fost raportate două decese, al treilea fiind înregistrat la spital, scrie portalul polonez de știri Onet.

Potrivit Libertatea, accidentul s-a petrecut miercuri dimineață pe drumul național 73e. Potrivit ofițerului de serviciu al filialei din Cracovia a Direcției Generale pentru Drumuri Naționale și Autostrăzi, o mașină de pasageri și o dubă de livrare s-au ciocnit pe șosea.

După cum a raportat ulterior Ewelina Fiszbain, ofițerul de presă al poliției din Dabrowa Tarnowska, un autoturism Volkswagen Sharan, în care călătoreau patru cetățeni români, și o dubă Volkswagen LT condusă de un localnic și în care se mai afla un pasager s-au ciocnit frontal pe șoseaua de centură.

În ciuda acordării asistenței medicale, două persoane care călătoreau în autoturism, o femeie de 35 de ani și un bărbat de 45 de ani, au murit la locul accidentului. Celelalte trei persoane rănite au fost transportate la spital. Un al treilea pasager din Volkswagen a murit acolo. Potrivit poliției, toate victimele decedate sunt cetățeni români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.