Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

HARTĂ. Noi restricții în centru! Se închide circulația pe tronsonul Hotel Aurora – Ceasul Electric

Continuă reabilitarea Centrului Vechi al municipiului Satu Mare. Începând de sâmbătă, 24 iunie, ora 7.00, se vor aplica noi restricții de circulație în zona de nord a Pieței Libertății, după cum urmează:

  • se restricționează circulația rutieră pe tronsonul cuprins între Hotel Aurora – Ceasul Electric (restricțiile nu vor fi aplicate pietonilor, păstrându-se un coridor de 3 metri pentru accesul pietonal);
  • se restricționează accesul auto pe str. Ștefan cel Mare spre Piața Libertății, cu excepția riveranilor.

Pe tronsonul cuprins între str. Păstrăvului – Ceasul Electric rămâne sens dublu de circulație pentru traficul auto, conform planșei. De asemenea, se păstrează cele două sensuri giratorii provizorii din zona Ceasului Electric și zona Muzeului de Artă.

 

6 comentarii

  1. Maci Laci Răspunde

    RUȘINE PRIMĂRIEI SATU MARE…. O GAȘCĂ DE INCOMPETENȚII ORDINARI!!!!

  2. Mihaita Piticu' Răspunde

    Sa faca tot centrul pietonal….Fara masini in centru……Ba toti grasii si grasele numa in masina stau….Mai mergeti si cu bitza pe vremea asta faina obezii pwlii….

  3. OmSucit Răspunde

    Bine precizat @Mihaita Piticu’, perfect de-acord cu tine… În schimb nu-l înțeleg pe @Maci Laci, ce ar dori să intre în bar/cafenea/ etc. direct cu mașina? Să aivă loc de parcare, dacă merge după pâine, al colt de strada… În fine, rămâne doar problema lui și de ce pentru ce el și alții mii își fac acesta problemă singuri.
    Eu sunt și pieton și biciclist și șofer, aleg chiar și autobusul dacă asa se impune și găsesc alternative, nu sun comod precum acei mii ce se nasc cu mașina sub fund. Deci problema e doar pentru unii în funcție de cum gândesc ei totul despre viata și ce îi înconjoară!!! 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.