Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Strada din fața hotelului Dacia din Satu Mare, închisă definitiv

Strada din fața hotelului Dacia din municipiul Satu Mare a fost închisă definitiv, începând din această dimineață, odată cu reabilitarea Centrului Vechi din oraș. 

Se vor aplica noi restricții de circulație în zona de nord a Pieței Libertății, după cum urmează:

  • se restricționează circulația rutieră pe tronsonul cuprins între Hotel Aurora – Ceasul Electric (restricțiile nu vor fi aplicate pietonilor, păstrându-se un coridor de 3 metri pentru accesul pietonal);
  • se restricționează accesul auto pe str. Ștefan cel Mare spre Piața Libertății, cu excepția riveranilor.

Pe tronsonul cuprins între str. Păstrăvului – Ceasul Electric rămâne sens dublu de circulație pentru traficul auto, conform planșei. De asemenea, se păstrează cele două sensuri giratorii provizorii din zona Ceasului Electric și zona Muzeului de Artă.

 

13 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Cum s-ar spune, never say never. Din toamnă va fi interesant pentru școlile din zonă. Și sunt mai mult de o grămadă. La anul vor fi alegeri, să vedem ce idei răsar din capetele puleticienilor locali. Fac pariu pe oricât vreți că va fi minimum unul care va zice că e prostie ce se face. Nu sunt de acord cu el dar aiai-i sigur că prima dată trebuia construită alternativa de circulație. Ca de obicei stăm invers pe cal. Să vedem ce va zice călărețul singuratic de Sătmar pe această temă. Chiar sunt curios.

  2. danciu viorel Răspunde

    În sfârșit vom avea un centru istoric pus la punct.
    Felicitări primăria.

  3. Feri Poker Răspunde

    Dar Hotelul Dacia,transformat in “ruina istorica” ,cand intra in reabilitare?Pe Tantas judecatorii l-au inchis vreun an de zile pentru ca nu a respectat termenul de reabilitare,asa vrem sa se intample si cu Viktor Orban,responsabil cu reabilitarea acestui monument !!Romania trebuia sa nationalizeze aceasta cladire de care-si bat joc cei care au pus mana pe ea !!

  4. Chupacabra Răspunde

    Ne chinuim sa facem autostrăzi, drumuri. În Satu Mare drumurile se desființează. Pentru cine ? Pentru pietoni ? În 10 ani nu va mai circula nimeni pe jos. Asta denotă lipsă totală de viziune.

  5. Maci Laci Răspunde

    PUNEȚI LA CÂT PE ORAȘ IDIOȚILOR!!!! MI-E SCÂRBĂ DE ACTUALA CONDUCERE A SATMARULUI!!!

    • Gazsi Răspunde

      Boci Laci, proasta esti!

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Iarăși mănânci ciocolată de aia á la natur ce-ți place ție? Adică kkt? Îți pun și o poză ca să pricepi 💩. Ți-e frică pomenești că nu vor mai ajunge fonduri pentru socialul tău???? Atunci află de la mine că astea sunt alte fonduri din alte părți, cele două nu au legătură una cu alta. Marș la muncă parazitule!

  6. Alexandrova Răspunde

    Nu trebuie mers de la ușa la ușa cu mașina. Pentru elevi este legitimatie gratuita pentru autobuze pe baza carnetului de elev vizat la zi. Și in Oradea sau Baia Mare centru vechi e pietonal. În Cluj sau Timișoara la fel.

  7. Nha Răspunde

    Io as face pietonale si strazile edililor! 😂

  8. Satmarean 1 Răspunde

    @Danciu Viorel-corect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.