Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

VIDEO. Spectacol fascinant în Cetatea din Ardud! Misterioasa Vilma a întrerupt evenimentul

Seară cu totul magică, vineri, la Ardud! Un spectacol fascinant de muzică și lumini a avut loc, vineri seara, la Cetatea din Ardud, ce s-a defășurat sub numele Noaptea Legendei. A fost întrerupt de vremea capricioasă, însă cei prezenți știu că a fost, de fapt, misterioasa Vilma.

„Magica noapte a sânzienelor a fost prilej prielnic pentru Vilma, legenda cetății ARDUD, să își arate năvalnicia și imprevizibilitatea.

Publicul a acceptat provocarea noastră și a pășit în cetatea Ardud într-o noaptea unică din an și s-a lăsat furat de un show spectaculos de muzică și lumină alături de Mihai Toma – Dacika și Adi Tîrnovean, show care a fost, din păcate, intrerupt de vremea imprevizibilă, la fel de capricioasă ca o prințesă răsfățată. Mihai Toma, Dacika și Adi Tîrnovean vor reveni în Cetatea ARDUD în cadrul unui alt concept cultural-artistic pentru a oferi publicului spectacolul promis, seara trecută oferindu-ne doar un teaser”, transmit organizatorii.

@portalsm

#ardud #cetateaardud #satumare #judetulsatumare #medieval #szatmar #portalsm #legenda #vilma #concert #dacika #presa #stiri

♬ Ameno – Remix – ERA

2 comentarii

  1. pevecistăpân Răspunde

    Dar bineînțeles fără capul lui Decebal nu se putea. La anul vor veni și ceva tarabostes de sarmați din neamul lui Burebista. Așa e când e tulbure ce vrem să transmitem.

  2. Fred Flinstone Răspunde

    Wilmaaaa! Let me in!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.