Ultima actualizare: ieri, 22:15
Locale

FOTO. TIR încărcat cu tone de haine second-hand, oprit de polițiști la intrarea în țară

Poliţiştii de frontieră sătmăreni în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu nu au permis intrarea în ţară a unui mijloc de transport încărcat cu peste 18 tone de articole second-hand.

Ieri, 6 iunie, în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, conducând un ansamblu rutier, înmatriculat în Ungaria, un cetățean maghiar în vârstă de 32 de ani. Acesta transporta articole second-hand (haine) de la o societate comercială din Ungaria pentru o firmă din judeţul Satu Mare.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport de mărfuri, a fost solicitat sprijin autorizat reprezentanților Gărzii de Mediu Satu Mare, care au stabilit că bunurile transportate – 22.280 kg articole textile second-hand – nu pot intra pe teritoriul României întrucât nu sunt îndeplinite condițiile legale.

Drept urmare, autoritățile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a bunurilor transportate, acestea fiind înapoiate pe teritoriul Ungariei.


Sursa: Poliția de Frontieră

Un comentariu

  1. Gheorghe Răspunde

    Și acum de unde mă îmbrac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.