Ultima actualizare: ieri, 19:32

Naţionale

FOTO/VIDEO. Accident grav, surprins de camere, în județul vecin. Copil în comă

Două persoane au fost rănite, miercuri seară, după ce două mașini s-au lovit pe strada Șanțului din Oradea, nu departe de Hanul Pescarilor. Un copil este în stare foarte gravă, informează ebihoreanul.ro. Minorul este în stare gravă la spital, în comă, iar medicii încearcă să-i salveze viaţa.

„Din primele investigații, în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. Două persoane au suferit leziuni, în prezent acordându-li-se îngrijiri medicale la fața locului”, a transmis IPJ Bihor.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate pe un imobil aflat în imediata apropiere. Din acestea se vede cum, la ieșirea dintr-o curbă, un autoturism verde pătrunde inexplicabil pe contrasens și se izbește frontal de un Renault negru, care circula regulamentar și care, în urma impactului, este proiectat în șanț.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana, locotenent colonel Camelia Roșca, în accident au fost implicați doi adulți și un copil.

„Echipajul de descarcerare a evacuat o femeie rămasă captivă într-unul din autoturismele avariate, iar echipajele medicale și pompierii paramedici le-au acordat copilului și celor doi adulți răniți îngrijirile necesare la fața locului, transportându-i ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor”, arată ISU.

La fața locului a fost mobilizat echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și trei echipaje din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu o ambulanță SMURD tip B2, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Din informațiile transmise de echipajele medicale, copilul este în stare gravă (cod roșu medical), mama acestuia, descarcerată de pompieri se află în cod galben medical, iar cea de-a treia victimă are răni ușoare, a precizat Camelia Roșca.

VIDEO ——> AICI


Sursa: ebihoreanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.