Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

FOTO. Surpriză de 1 iunie pentru copilașii internați în spital. Baloane, cadouri și multe zâmbete

Surpriză de 1 iunie pentru copilașii internați la spital. De 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, Organizația Femeilor Liberale Satu Mare a organizat o acțiune la Spitalul Județean Satu Mare, Secția Pediatrie.

De 1 Iunie, ziua tuturor copiilor, doamnele liberale din Satu Mare au adus zâmbetul pe chipul copilașilor internați la secția de pediatrie a Spitalului Județean Satu Mare si implicit pe chipul mămicilor acestora. Le-au fost oferite copiilor baloane, dulciuri și câteva cadouri pentru a nu uita, chiar dacă sunt internați, că sunt copii și merită să se bucure de această zi.

Doamnele din OFL Satu Mare au fost însoțite si de doua mascote, Mickey Mouse și Minnie, de care s-au bucurat nu doar copiii, dar și persoanele adulte. În momentul de față, pe Secția Pediatrie sunt internați un număr de 16 copii.

,,Mulțumim întreg personalului de pe Secția de Pediatrie pentru colaborare, pentru că au fost atât de drăguțe și de ajutor. Le mulțumim și pentru ceea ce fac pentru copiii internați acolo. Le dorim sănătate multă copiilor și putere mămicilor. Ne bucurăm că am reușit să aducem un zâmbet pe chipul copiilor și că am reușit să le transmitem emoția zilei de azi, emoție pe care am trăit-o și noi alături de ei. Pana la urmă, toți suntem copii în adâncul sufletului nostru!”, transmite Elena Murg, vicepreședinte OFL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.