Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO/VIDEO. Polițist erou din Satu Mare. A ajutat la prinderea ucigașului celor doi bătrâni

Un polițist din Satu Mare a ajutat la prinderea criminalului din Timișoara. Individul, care a ucis doi bătrâni în propria lor casă, a fost găsit vineri.

Petre Mândruț, un polițist originar din județul Satu Mare, a participat, la găsirea și prinderea criminalului din Timișoara. Individul a ucis miercuri dimineața doi bătrâni în propria lor casă, fiind prins de polițiști vineri, 30 iunie, la două zile de la crimă.

Vineri, la sediul IPJ Timiș, Alin Petecel, inspectorul-şef al instituției a dat asigurări, în urma prinderii autorului dublei crime de la Timișoara, că oraşul este unul sigur. Omul legii a explicat că au fost nevoie de 24 de ore pentru identificarea acestuia şi de alte 24 de ore pentru capturarea lui. La conferința de presă din Timișoara a participat și inspectorul de Poliţie Laurenţiu Ţambriş, angajat în cadrul Biroului de Investigații Criminale Timişoara. Acesta a fost ajutat de colegul său, subinspector Petre Mândruţ.

Potrivit Opinia Timișoarei, criminalul îi știa pe cei doi bătrâni, locuind în trecut și el în același bloc. Acesta avea restanțe la întreținere în valoare de 2.000 lei. Administratoarea îi ceruse de mai multe ori să achite ce datoarea, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

 

Prins la două zile după crimă

,,A fost depistat în zona Gării de Nord din Timișoara, se ascundea. Putem spune că prinderea lui se datorează și sprijinului cetățenilor, întrucât aceștia au sunat de nenumărate ori la serviciul de urgență 112, pentru a oferi informații când vedeau o persoană care semăna de bărbatul căutat de polițiști”, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

În urma audierilor, acesta a fost arestat preventiv. Vineri, bărbatul va fi dus în fața magistratilor de la Tribunalul Timișoara cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat. Bărbatul și-a recunoscut faptele.


CITEȘTE ȘI:

6 comentarii

  1. Alex Răspunde

    La firma avem si noi o menajera “erou”. In fiecare zi isi face munca, curata buda după noi.

  2. 3,14 Răspunde

    Bugetarul cand isi face datoria e un act de eroism, daca nu e bugetar nu poate fi erou! Preaslaviti fie eroii tarii!

  3. Maria Răspunde

    Felicitari Petre suntem foarte mândri de tine.

  4. Vlad Tepes Răspunde

    Da, se cam exagereaza cu titlurile pompoase !

  5. cetatean platitor de taxe Răspunde

    Si frumos si destept si curajos! Felicitari! Iar pentru carcotasi un sfat…inainte de a scrie uita ti va in oglinda!

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      🤔🤔🤔. Și urmează în continuare vânzătoarea erou care ne-a servit la tejghea sau benzinarul care nu ne-a refuzat și am reușit să alimentăm mașina la prețul ăsta??? Numai întreb.😱
      Bravo lui, și-a făcut meseria. Înseamnă că totuși mai există speranță. Nu ca vecinul meu care când lucrează (la poliție) dimineața la 7 pleacă dar la 10 este acasă și deja se învârte în civil cu alte lucruri. Și nu e ofițer superior, e cu achiziție externă, ceva tinerel. Nu e de bine când trebuie să ne lăudăm cu ceva care ar trebui să fie ceva normal. Asta este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.