Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Noaptea de Sânziene devine Noaptea Legendei la Ardud! Sătmărenii, invitați la un spectacol inedit

Noaptea de Sânziene devine Noaptea Legendei la Ardud. Sătmărenii sunt invitați să participe la un spectacol inedit, vineri, 23 iunie de la ora 21.30, la Cetatea Ardud.

,,Legendele locale îmbracă noaptea de Sânziene în straie supranaturale crezându-se că acesta este momentul în care spectrul Vilmei, fiica blestemată a nobilului Rakoczi, rupe vălul translucid dintre neant și real și pășește printre oameni în căutarea celui care o va elibera de veșnicia blestemului.

Vă provocăm să pășiți în Cetatea Ardud în noaptea de Sânziene, vineri 23 iunie de la ora 21:30 și împreună să îmbrățișăm energia locului printr-un spectacol inedit dedicat legendelor locale din orașul de sub cetate.

Îl vom avea alături pe Mihai Toma cu proiectul Dacika, proiect care promovează valorile muzicii tradiţionale româneşti prin prelucrări de muzică electronică monumentală, cu ajutorul fluierului, pianului, viorii, a vocii și a sintetizatoarelor. Spectacolul de sunet va fi dublat de un spectacol impresionant de lumini și lasere susținut de echipa lui Adrian Tîrnovean.

Tu ce faci în Noaptea de Sânziene?” este mesajul transmis de organizatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.