Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Organizatorii raliului reacționează. Se repară drumurile distruse în zona Careiului

Organizatorii raliului reacționează. Drumurile distruse în zona Careiului după etapa de Rally Raid ce a avut loc weekendul trecut intră în reparație. Așa se procedează în fiecare an, spun organizatorii, care au transmis un mesaj proprietarilor de terenuri.

Organizatorii raliului ce a avut loc în perioada 8-10 iunie, în zona Careiului, au pornit cu utilaje pentru a nivela drumurile distruse la finalul competiției automobilistice. Ei le transmit proprietarilor de terenuri să-i contacteze pentru a rezolva situațiile neplăcute apărute în urma evenimentului.

De asemenea, organizatorii au precizat că în fiecare an, după fiecare ediție a raliului, se repară drumurile distruse și se despăgubesc culturile afectate, iar întreaga procedură durează câteva zile.


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. ecologist resemnat Răspunde

    Asta ca să nu mai pomenim că e sit Natura 2000. Eu în locul proprietarilor păgubiți m-aș înființa cu tractoarele și le-aș ara curtea (dacă se poate în weekend și noaptea) cu motoarele date la maxim. Aș începe cu tuiele plantate frumos ca să simtă și ei ce e aia să faci pagubă la altul. Că și alții au dreptul să se distreze pe seama și pe paguba altora, nu?
    PS. Așa ceva este interzis prin lege. Aștept reacția autorităților. Știu că degeaba dar speranța moare ultima. Nu ca să se dea o amendă doresc ci astfel de treburi nu-și au locul acolo și nu au decât să se facă pe piste sau terenuri construite în acest scop. Avem destule locuri disponibile prin județ nu trebuie neapărat să distrugem natura peste tot. Aici dacă distrugi solul ăsta nisipos foarte-foarte greu revine. Dar nu știu de ce mă amâgesc. Nu interesează asta pe nimeni.

  2. Jan Răspunde

    Urgent să-mi achite pagubele !!! Mi-au distrus culturile, au făcut prăpăd nenorociții dracului !!! Nu au ce lucra ??? Să vină la mine să le dau de lucru dacă n-au ce lucra !

  3. Careian Răspunde

    Fantastic ce au făcut cu drumurile și culturile !!! Urgent autoritățile să ia toate măsurile ce se impun !!! URGENT !!!

  4. ??? Răspunde

    Bine ca unii au bani de aruncat pentru niste ralyuri fara sens.

  5. Marius Groza Răspunde

    Bine a făcut primarul din Satu Mare că i-a trimis dn oraș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.