Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Panică într-o firmă din Satu Mare. CEC de peste 50.000 de euro pierdut

Panică într-o firmă din Satu Mare, acolo unde s-a pierdut un CEC de peste 50.000 de euro. Firma au cerut anularea CEC-ului, de teama că vreo persoană s-ar putea prezenta cu el la bancă şi să ceară suma.

Potrivit informațiilor PortalSM, reprezentanţii firmei au observat lipsa CEC-ului în valoare de 266.436,22 de lei în data de 31.03.2023, acesta având data scadentă în 06.04.2023. Reprezentanţii firmei au cerut în instanţă anularea CEC-ului motivând că acesta poate fi prezentat la plată de orice persoana fizică sau juridică, care a găsit fila CEC.

Până în prezent nimeni nu a prezentat fila CEC pentru obținerea banilor.

Între timp reprezentanţii firmei au cerut în instanță anularea CEC-ul şi au obţinut acest lucru. Astfel, fila CEC nu mai poate fi folosită.

4 comentarii

  1. bigsister Răspunde

    Îhîm. Este și asta un fel de a spune. Cam cum au dispărut foarte-foarte mulți bani acum vreo 10 ani din mașina unui abator din împrejurimi. Al naibii de navetiști, că ce bine știau ce găsesc!? Foarte ‘teresant 😱🥴🙃

  2. bigsister Răspunde

    …. și ca să vezi iarăși tot aceeași firmă ca și data trecută. 😱

  3. Beny Kira Răspunde

    Are Vasile bani!

    • bigsister Răspunde

      Foarte posibil. Aici nu de bani ci de fenomenul în sine pomeneam. Cunoscându-l bine am așa o idee cam cum a reacționat. Adică cu sonorul la maxim și cu înjurături zemoase pe bandă rulantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.