Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Pataki Csaba despre posibila alianţă PSD-PNL: Suntem pregătiţi, poate se pupă şi dl. Govor cu dl. Cozma.

Preşedintele UDMR Satu Mare Pataki Csaba a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că formaţiunea pe care o conduce este pregătită pentru orice scenariu, chiar dacă va fi o alianţă PSD-PNL pentru alegerile locale, afirmând, ironic, că poate “se pupă şi dl. Govor cu dl. Cozma”, aluzie la istoricul politic local.

Reacţia vine după declaraţia preşedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, care a spus că este posibilă o alianţă PSD-PNL la Satu Mare în proporţie de 90%.

Paraki a explicat că la nivelul judeţului există o alianţă UDMR-PSD care speră să fie menţinută până în 2024.

“Avem înţelegere până în 2024. Sper că în Satu Mare nu se citeşte în stil dâmboviţean. Dacă dl. Mircea Govor se consideră sătmărean… Una e alianţa electorală, că au mai făcut şi USL când s-a pupat Ovidiu Silaghi cu Valer Marian şi toată lumea a crezut că nu vede bine… Poate se pupă şi dl. Govor cu dl. Cozma. Suntem pregătiţi pentru orice. În ţara asta orice e posibil, dar este posibil şi invers. Iar o căsnicie politică să ţină doi ani, în România… arătaţi-mi una care a ţinut… Alianţa DA, USL, şi acum asta USL 2.0. Putem să râdem, care cifră îi va caracteriza 2 sau 0?  Eu nu sunt în măsură să dau sfaturi la PSD, dar aş aştepta rezltatul de la europarlamentare înainte de a împărţi orice. Când o să vadă distinşii specialişti ai PNL cam câte procente le rămân la europlarlamentare, atunci cred că şi PSD-ul o să revizuiască acel protocol”, a spus Pataki.

Liderul UDMR a subliniat că s-a deschis un periculos precedent la Bucureşti prin încălcarea protocolului între partide, care a dus la faptul că UDMR nu mai este la guvernare.

“Acum în cine să mai ai încredere? Am avut un protocol de coaliţie pentru perioada 2022-2024. Că au avut o anexă cu rotaţie, e treaba lor. Eu mă concentrez pentru ce am fost ales. Campanie facem prin muncă”, a mai afirmat Pataki.

 

9 comentarii

  1. stela Răspunde

    Daca se aliaza Tanda cu Manda…atunci votez AUR

  2. Marius Groza Răspunde

    Vrem o alianță Govor și Cozma!

  3. 💩💩💩 Răspunde

    Drapelul României nu avea loc, leprelor?
    Voi sunteți o organizație care toacă bani publici, statul ăsta care vă plătește nu merita reprezentare?
    Si prefectura ce kkt păzește?

  4. GB Răspunde

    Hmmm… râdem/glumim… Hâhâhâ… Simpatici băieții ăștia de la ude-mereu. Din clip reiese mai degrabă jena și stinghereala tipică unei femei cu moravuri ușoare aruncate după consum. Da!Da! Ca de fiecare dată adoptă poziția capră a femelei pentru varii beneficii, vine Pu.. terea și se înfruptă fâcându-și poftele și pleacă mai departe nonșalantă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cum? Noi care suntem serioase, muncitoare? Dacă nu ar fi de râs(cunoscându-vă de 33 ani) am fi supărați și v-am crede. Dar Da!! Pentru ce, cum și în ce condiții prestați nu meritați mai mult deoarece prin tot ce faceți demostrați că sunteți amantele politicii românești și nu soțiile(așijderea față de România-vă propășiți/îmbuibați din ea dar respirați /transpirați Ungaria). Și amanta prosperă când reușește să dezbine o familie. Altfel, când familia e unită voi veți fi mereu pe locul doi(chiar și dintr-un singur tur de alegeri). Și politica, ca și viața, e ciclică și se repetă-așa că fără supărare. Sigur, nu e vorba de toți ungurii să ne înțelegem, dar sunt reprezentativi prin acest partid și acoliții lor a căror viziune și mod de a se manifesta politic, cultural, economic, etc. nu cred că e cel mai sănătos pentru națiunea română din care vor/nu vor și ei fac parte.

    • Mitică Răspunde

      Degeaba te scremi ! Ne-au dat clasă mereu ! Uită-te puțin în lături : parveniți, impostori, penali, nemernici, păcălici etc… conduc instituțiile statului….! Spune-mi că nu-i adevărat ?

  5. Pop Răspunde

    Poate daca i-ai pupa tu pe amindoi in p… ar fi mai ok, daca nu iti place tara asta de ce nu pleci in alta, in ungaria de exemplu, si traieste acolo mai cinstit, nu te opreste nimeni si nici nu va plinge nimeni dupa tine

    • Sârmăăăăă Răspunde

      Deocamdată tu ești venit aici, tu ești vinitură, sârmăăă!!!!!!🤮 Așa că te rog frumos taci până ai cu ce. Ție nu ți-au făcut nimic.

  6. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Citiți cu mare atenție pentru că este practic aceeași scenariu și din ce se pare oricând se poate repeta cu oricine în țara asta. Apoi să nu spuneți că nu vi s-a atras atenție. Numai atâta trebuie peneliștilor ca președintele să nu aparțină formațiunii voastre și ajunge să pățiți ceva la fel. Citez pe Kelemen Hunor de la congresul USR :
    „Am emotii, trebuie sa recunosc, in fata voastra, nu pentru ca nu am vorbit in fata oamenilor, ci pentru ca nu am mai fost de foarte mult la un Congres al unui partid in opozitie. Dar incerc sa ma obisnuiesc cu acest statut si incerc sa ma obisnuiesc dupa aterizarea noastra fortata. Voi cunoasteti sentimentul, nu trebuie sa va explic eu cum e sa faci treaba si sa te trezesti pe peron. Poate sa fie din lacomie, din razbunare, din eroare strategica, chiar nu mai conteaza”, a declarat liderul UDMR, în fața membrilor USR dar și a reprezentanților PMP și Forței Dreptei care participă la Congres.
    „Astazi relatia cetatean-stat se poate caractariza printr-un singur cuvant, neincredere totala. E cea mai mare provocare pentru noi ca clasa politica, indiferent de care parte a baricadei ne aflam, daca reusim sa redam increderea sau nu”.
    Dar asta este. Mișcarea politică actuală nu cred că e spre binele țării. Sugerează o profundă instabilitate și neîncredere între parteneri. 😱😰😰😰

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.