Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Portofel furat dintr-un magazin cu camere video. Hoțul are o șansă să scape de condamnare

Un portofel a fost furat dintr-un magazin cu camere video, în municipiul Satu Mare. Hoțul are o șansă să scape de condamnare dacă în următoarele zile va returna toți banii pe care i-a luat din portofel.

Într-un mesaj postat pe un grup de Facebook, o sătmăreancă anunță că portofelul a fost furat dintr-un magazin, iar apoi a fost găsit la mall, doar că fără bani. Ea îl anunță pe hoț că are câteva zile la dispoziție să returneze banii, altfel va suporta consecințele.

,,Ieri in Kaufland, pe strada Careiului, a fost furat un portofel cu acte și o suma însemnată de bani pe numele Dumitrescu Daniel, din Oradea. Portofelul a fost găsit ulterior în toaleta de bărbați a mall-ului, evident fără bani, doar cu acte. Vreau sa înștiințez hoțul că plângerea la poliție va continua cu cercetarea judecătorească. Sunt camere de supraveghere, deci va fi prins. Îi dau 5 zile să mă sune pentru restituirea banilor și a renunța la judecata, în caz contrar, va achita și cheltuieli de judecată, avocat, deplasări la instanță! 0740.153.858”, a transmis sătmăreanca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.