Ultima actualizare: azi, 17:36

Naţionale

Prins cu 243 km/h, un șofer a spus că a vrut să le arate copiilor ce viteză poate atinge mașina

Se întâmplă în România. Un șofer prins cu 243 km/oră pe Autostrada A3 a spus că a vrut să le arate copiilor din mașină ce viteză poate atinge autoturismul, titrează Digi24.

Un şofer din judeţul Buzău a fost prins, vineri, circulând cu viteza de 243 de kilometri pe oră, pe un tronson din autostrada A 3, în judeţul Braşov. Bărbatul avea în autoturism trei copii şi le-a spus poliţiştilor că a vrut să le arate acestora ce viteze mari poate atinge maşina sa.

,,Poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Râşnov au surprins cu aparatul radar un autoturism care circula cu viteza de 243 km/h, pe sectorul de autostradă A3, în judeţul Braşov. Recordul deosebit de periculos a fost înregistrat astăzi, 02 iunie, într-o acţiune pe care poliţiştii braşoveni au organizat-o pentru a menţine climatul de siguranţă rutieră pe drumurile publice din judeţ, în contextul minivacanţei prilejuite de sărbătoarea Rusaliilor, atunci când este cunoscută o creştere a numărului de vehicule şi turişti, scrie News.ro.

După ce l-au tras pe dreapta pe conducătorul auto, un bărbat din judeţul Buzău, poliţiştii au fost extrem de îngrijoraţi când au observat că în vehiculul sport se mai aflau alţi trei copii, pentru care şoferul nu dorea decât să le demonstreze cu ce viteză maximă poate rula autovehiculul său”, informează Poliţia judeţeană Braşov.

5 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Ar trebui polițiștii să fie mai înțelegători cu omul. A vrut și el să testeze mașina și hop au și sărit pe el ca niște ulii pe găini.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Cu tine hoțule au fost prea înțelegători deja. Și uite unde a dus? Șoferul sper să crape dar dacă se poate asta cât mai repede și singur în mașină. Că ăștia nu se potolesc până nu reușesc.

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Eu aș propune pe autostrăzile care le avem la ora actuală să se circule fără limită de viteză la fel ca în Germania. Ar fi mult mai ok și mai civilizat, iar în comunele din toată tara să fie obligatoriu limită de viteză de 30 km/h la fel ca în Germania.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Bun. Atunci de ce nu propui și pe aia că mutăm la noi 20 de milioane de nemțălăi și dăm la schimb 20 de milioane de retardați care numai atâta știu să apese pe accelerație dar nimic altceva? Să vezi tu atunci ce va urma! Dar cui explic asta? La unul care se folosește de porecla altuia că nici poreclă proprie nu-și găsește????

  3. Nha Răspunde

    S-apoi se mira ca le mor beizadelele in accidente! Halal educatie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.