Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Satu Mare, conectat la rețeaua 5G! Sătmărenii au acces la cel mai rapid internet

Compania Orange anunță că începând din 15 iunie clienții săi din 30 de orașe, inclusiv Satu Mare, au acces la cel mai rapid internet 5G din România, cu viteze ultra-rapide de până la 1,5 Gbps, care îmbunătățesc experiența de navigare, de gaming și streaming online, informează economica.net.

În această vară, în perioada 22 iunie – 31 august, clienții cu abonament Orange sau YOXO, care au un telefon compatibil, vor putea experimenta gratuit noua performanță a rețelei Orange 5G, beneficiind automat de aceste viteze, indiferent de pachetele de servicii pe care le utilizează. În zonele cu acoperire, clienții Orange vor avea parte de o experiență de conectivitate semnificativ îmbunătățită datorită unor viteze de peste 4 ori mai mari – 5G de până la 1,5 Gbps versus cele 4G+ de până la 0,35 Gbps.

Satu Mare devine al 30-lea oraș pe harta Orange 5G

Orange România continuă extinderea rețelei sale 5G la nivel național și, începând de astăzi, oferă locuitorilor, autorităților publice și companiilor din Satu-Mare acces la cea mai bună experiență de conectivitate. Astfel, rețeaua Orange 5G este prezentă acum în 30 de orașe. De asemenea, după ce în noiembrie 2022 am lansat rețeaua 5G în Suceava, începând de astăzi orașul va fi acoperit 100% 5G, alăturându-se celorlalte orașe complet acoperite: Arad, București, Miercurea-Ciuc, Sibiu, Satu Mare și Târgu Mureș.

În plus, clienții din Satu Mare și Suceava beneficiază de discounturi speciale de 100 euro pentru achiziția unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G, iar abonamentele Orange încheiate in această perioadă vin cu oferte speciale.


Sursa: economica.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.