Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

Teribilism adolescentin! Doi minori din Oaș au ajuns la spital după o plimbare cu ATV-ul

Teribilismul adolescentin i-a băgat în spital pe doi minori din Negrești Oaș. Un băiat, în vârstă de 16 ani, a condus un ATV în localitatea Gherța Mică, a pierdut controlul autovehiculului și a intrat într-un gard. Atât șoferul, cât și pasagerul au ajuns la spital. 

Minorul care a condus ATV-ul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie.

„Polițiștii din cadrul Poliției Negrești-Oaș au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Gherța Mică.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un minor de 16 ani, ar fi condus un autovehicul pentru teren variat (ATV) în localitatea Gherța Mică și ar fi pierdut controlul asupra acestuia, intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

Din producerea evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto, precum și a unui alt minor de 17 ani, care avea calitatea de pasager.

Cei doi minori, ambii domiciliați în localitatea Turț, au fost transportați la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, unde le-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate.

În momentul producerii accidentului rutier, conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

2 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    E ceva firesc la animale…selectia naturala lucreaza.

  2. 😱😱😱🥴🥴🥴 Răspunde

    Numai aia era și mai interesantă dacă delicvenții ăștia minori avea permis! Credeți că au conștientizat ce au făcut? Că eu nu prea cred.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.