Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Anul 2023, declarat Anul Iuliu Maniu. Adrian Cozma: Un moment simbolic pentru Parlamentul României

Anul 2023 a fost declarat Anul Iuliu Maniu. Proiectul de lege a fost inițiat de Adrian Cozma: ,,Cred că este un moment simbolic pentru Parlamentul României”, a spus deputatul.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de deputatul Adrian Cozma:

,,Am inițiat proiectul de lege prin care anul 2023 a fost declarat Anul Iuliu Maniu. Mă bucur și cred că este un moment simbolic pentru Parlamentul României.

Iuliu Maniu a fost unul dintre cei mai iluștri oameni politici din istoria României.

Având o carieră politică ce s-a întins pe parcursul a aproape 60 de ani, Maniu s-a numărat printre marii oameni de stat ai României. A fost un apărător al democraţiei, al libertăților dar și un susținător al drepturilor minorităților naționale.

S-a implicat activ în realizarea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, a reuşit integrarea rapidă a administraţiei din Transilvania în cea a României reîntregite. A fost un om politic și prim ministru onest și s-a dedicat binelui comun, binelui țării!”

7 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Adișor, încă odată îți repet că Iuliu Maniu a fost membru marcant al Partidului Național și nu a avut treabă cu Brătienii. Ba din contră! Cât ai avut la istorie copile? Sau intenția ta este să demonstrezi că pentru a te face politician nu trebuie școală????
    PS. Cu ocazia asta poate faci un selfie cu casa din Bădăcin al lui Maniu. Poate te rușinezi puțin. Că asta faceți cu țara asta. Încet-încet demolați tot.

  2. Baba Novac Răspunde

    Baiatul asta a fost corigent la Liceul Forestier. Este retardat mintal, nu pricepe ca Maniu a fost TARANIST, si nu prea i-a avut la suflet peneleii de atunci.
    Dar, totusi e norocul lui ca nu vede unde a ajuns PNL de azi: plin de fripturisti, analfabeti fara scrupule 🙁

  3. Chris Răspunde

    Adrian Cozma e într-atât de complexat de ascendenta sa maghiara după mama încât ar face orice posibil pe lume sa fie identificat drept roman verde.
    Ce mai contează ca Maniu a fost un adversar înverșunat al PNL-ului pe care l-a acuzat de balcanizarea politica a Ardealului, dacă se pot împăuna cu asta niște analfabeți ai istoriei, așa cum da dovada maghiarul Cozma, de ce nu?

  4. Ciuciu Răspunde

    Unde poate sa ajunga si Adi asta mai? Cu ce porcarii se ocupa saracu de el. Ca atunci cand ma prefac ca sunt chirurg, dar in realitate nu pot decat sa spal buda.

  5. Gaozariii Răspunde

    Ba cosma dute ba baiatule lasa ne voi de la pnl numa in poza sunteti, platiti articole prin ziare sa apareti, finu tau valer tot pron baia mare la simpozioane la poze , ce trageti pe nas bai baieti?

  6. imalg Răspunde

    O greseala imensa , citez “a reuşit integrarea rapidă a administraţiei din Transilvania în cea a României reîntregite”, mai pe romaneste , Transilvania intretine Moldova si Oltenia.

  7. Codrean Răspunde

    MULTUMIM ADISOR, NUMAI ASTA NE MAI LIPSEA.
    IN REST AI TINUT DE TOATE PROMISIUNILE:
    – AI ELIMINAT PENSIILE SPECIALE
    – AI REDUS PRETUL COMBUSTIBILULUI
    – AI REDUS PRETUL ENERGIEI
    – AI DIMINUAT PRETUL LA RCA
    AAAAA, NU, N-AI FACUT!
    NU AI FACUT NIMIC PENTRU ACEST JUDET. ESTI UN MINCINOS ORDINAR CARE TRAIESTE DOAR DIN SCANDALURI. SA-TI FIE RUSINE “DOMNULE” DEPUTAT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.