Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

VIDEO. Bariere ridicate cu mâna de mai mulți șoferi, în Satu Mare. CFR a rămas blocat în timp…

Două bariere de la o cale ferată din județul Satu Mare au fost blocate după trecerea trenului. Este vorba despre trecerea peste calea ferată din localitatea Acâş. Mai mulți șoferi s-au mobilizat, au ieșit din mașini pentru a ridica bariera blocată.

Momentul a fost filmat de către un bărbat. În imaginile surprinse se observă cum mecanicul a cerut ajutor șoferilor. Pe lângă blocarea barierelor a încetat și funcționarea semnalelor luminoase de la trecerea cu calea ferată.

Practic, aceasta este imaginea care descrie CFR-ul.

 

9 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Și ăștia vor salarii mai mari?

  2. Koni Răspunde

    Aștia fură motorină!!!

  3. Varu Răspunde

    Bine că nu le-a cazut în cap

  4. Gheorghe Răspunde

    De azi toți sunt în concediu medical că au făcut hernie de la muncă?

  5. Lili Răspunde

    Cate salarii a dat CFR-ul angajatilor care ridica si lasa barierele in toata tara, in ultimii 30 de ani? Nu sw puteau automatiza toate trecerile la nivel de cale ferata? Trebuie sa ne rupem masinile cand traversam calea ferata?
    Dl. Grindeanu acum si multi altii inainte dormiti?!

  6. bigbrother Răspunde

    Zici că-i imagine din India. Ceva asemănător am văzut în Maroc dar nu era barieră la cale ferată pest drum național ci la o trecere de nivel la calea ferată care asigura legătura cu o fabrică de fosfați. Adică deranja numai mașinile de mare tonaj care intrau și ieșeau din fabrică. Trageți concluzia singuri. Dar eu zic să intre și ei în grevă că oricum nu se va cunoaște la cât de mult se rup în muncă! Adică mai deloc. Și mă gândesc ce statut aveau pe vremuri căile ferate!!!! Jale mare! Voi știți că inclusiv pe vreme de WWII bărbații care au lucrat la căi ferate nu au fost chemați în armată? Dar structura lor era semimilitarizată și mergea brici?

  7. Mihai Răspunde

    Vai de curu vostru de cârcotași. După cati calători are Satu Mare, nici n-ar trebui sa aveți cale ferata. Ziariștii lu’ peste ar trebui sa știe de subfinantarea cronica a sistemului feroviar nu sa arunce cu noroi.

    • bigbrother Răspunde

      Poate ar trebui să fie altfel gestionate resursele financiare și nu pe prime și pe salarii. La fel și la poștă. Altă minune și aia, sac fără fund. În situația actuală CFR ar trebui să fie boier pe poziții la transport marfă și ar afce bani și profit la greu. Dar nu ai cu ce și nu ai cu cine. Vai de curul nostru ca țară! Incompetență crasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.