Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

VIDEO. Mircea Govor: 90% şanse pentru o alianță PNL – PSD la alegerile locale

Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a afirmat, într-o emisiune, că există șanse de 90% pentru o alianță între PSD și PNL la următoarele alegeri.

În cadrul unui interviu pentru Nord Vest TV, Mircea Govor, a declarat că nu exclude varianta unei alianțe electorale între PSD și PNL pentru alegerile din 2024, la alegerile locale din județul Satu Mare și la cele din București.

„Orice e posibil […] și șansele sunt de 90%[…] Suntem în alianță acum, da e posibil, adică orice e posibil. În politică nu poți să zici că “asta va fi” dar posibilitate există” a spus Mircea Govor.

El a explicat că totul depinde de mulţi factori.

19 comentarii

  1. Kuku Bindu Vaza Banga Răspunde

    Cine e fraierul care va mai votează?

    • Mobutu Răspunde

      Te rog să-mi corectez numele!
      Mobutu Sese Seko Kuku Ngbendu Wa Za Banga!
      Ce e așa de greu de reținut aicea????😱🤣😂🙃😉

      • Nana Floare Răspunde

        … viral pe youtube, toti prostii au vazut clipul, inca de acum douazeci de ani. cand inca tu erai cu scutece. Nu te da mare ca ramai mic….Ala cu “sase cai frumosi” l-ai vazut?

        • Mobutu Răspunde

          Auzi tu! Așa să fie cum zici tu. Nașpa e că la vârsta mea aș spera să am atâția ani cât estimezi tu. Problema e că am cu mult peste și l-am prins și pe Mobutu dar și pe Patrice Lumumba. Nu știu dacă numele îți zice ceva. Cred că nu. Așa că bagăte-te pe youtoube tare frate că fără aia și fără net tu nici nu exiști! Ce bine ar fi să pice curentul! Că atunci nu ai mai debita inepții ca și pe ăsta de mai sus!
          În încheiere, mie nu-mi trebuie viralisme/debilisme de pe youtube ca să știu numele corect al dictatorului din Zair. Pricepi amu copile???? Na, acum du-te și te șterge de muci.

  2. Mae Răspunde

    Domnu Mircea ar fi și cazul ! Ne călăresc la noi în țară !!! Pe lînga mai vociferesc ca vreau Ardealul !!!

    • Janika Răspunde

      Mae ,ce limba ai! O sa va si calarim aici pana pleca-ti peste Prut! Ardealul este al nostru! 😎😁👍

    • Mu E Răspunde

      Pe mine ma calareste Lajos Bacsi. Si este tare bine. Pe Rozsi din vecini o calareste Ion, eu ii spun Janika ca-i simpatik…. No, sa nu va puna draku sa va bagati cu politika.
      Si ne calarim la noi in tara ca nu avem bani de Maldive. Din trei cepe si un morcoz nu facem nici de un bilet de autobuz.
      No scuze…ma duc in pat.

  3. vasile Răspunde

    Gluma proasta. Am trait vremea Adi Stef presedinte Consiiul judetean Satu Mare PNL cu Dr. Coica primar municipiul Satu Mare PSD dezastru total mai ales ca Ovidiu Silaghi nu a ramas ministru. La ora actuala alianta PNL . PSD Satu Mare nu are din nou nici un ministru in noul Guvern. Felicitari!

    • Dănuț Răspunde

      Greșit,îl are pe Mirciulica Govor,antrenorul de șmecheri politici,care intra la Stănescu in birou că la el la Nord Vest TV și este mai mult de cât suficient!

  4. Akinaj Răspunde

    Me! janika asta dei ei la tine 😝🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🦵👹

  5. Soso Răspunde

    Factorii sunt urmatorii…nu cred ca poporul mai are incredere in voi ca sa va mai voteze.Au fost niste ani catastrofali si daca nu ati remediat ceva pana acuma..nu mai vad in anii viitori!

  6. Alex Răspunde

    Vai și amar de capul tuturor satmarenilor dincoace de Prut

  7. Manea Răspunde

    Avem ce vota : USR , AUR .

  8. 💩💩💩 Răspunde

    M U I E VOUĂ!

  9. Tanti Uța Răspunde

    De pe acuma poti sa iti bagi in kooor “alianta”. 90 la sulă. Pardon. 90% zici. O sa vedem si mai ales slugoii de la pnl o sa vada,. Ca de la psd-isti n-am asteptari, ca au orbu gainii.. psd-istii ciugulesc orice rahat. Se ingrasa ca gasca inainte de taiere. No va vine randu la toti.. somn ușor…

  10. Neru Sinatu Răspunde

    Cat tupeu poate sa aiba acest “om” ?!!! N-am cuvinte. Pe noi, cand eram copii si faceam o boacana ne intreba mama daca nu ne este rusine. Pe asta nu l-o intrebat ma-sa niciodata?

    • c-block Răspunde

      În vocabularul dânsului nu cred că există acest cuvânt. Plus zici că de parcă vrea un USL 3.0. Asta ar ieși din afirmațiile lui. Că după USL 1.0 se știe bine ce a fost, din USL 2.0 a fost luxat și acum vine cu ciorba reîncălzită 3.0? Chiar așa de fraieri de crede? Păi dacă va reuși merităm ce primim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.