Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

FOTO/VIDEO. Drumurile din zona Careiului, reparate după raliu. Arată mai bine ca înainte!

Drumurile din zona Careiului au fost reparate după raliul ce a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Organizatorii evenimentului au trimis utilajele în zonă, iar toate drumurile afectate au fost nivelate.

Oamenii din zonă au fost revoltați după Rally Raid-ul din zona Careiului, eveniment ce a avut loc în perioada 8-10 iunie. Ei au spus că drumurile au devenit impracticabile pentru mașini, iar multe terenuri au fost distruse. Organizatorii competiției au răspuns imediat și au precizat că toate drumurile care au avut de suferit în urma evenimentului intră în reparație. Ceea ce s-a și întâmplat, iar la începutul acestei săptămâni utilajele și-au făcut apariția în zonă.

Acum, la doar câteva zile de la apariția utilajelor, drumurile din zona Careiului afectate după raliu au fost reparate și arată chiar mai bine ca înainte.


2 comentarii

  1. ecologist resemnat Răspunde

    Tot degeaba. Tot se rămâne cu impresia că distrugeți munca altora. Dacă sunt doritori de adrenalină de acest tip să se procedeze ca afară și să pună frumos mână de la mână bani pentru achiziționare de teren pentru asta. Acolo pot să facă off road pe unde vor dar pe terenul lor. Și ca să vezi atunci nimeni nu ar mai fi revoltat! Ce ar fi dacă cei păgubiți s-ar înființa în decembrie la ei și așa pe rând ar tăia porcul de Ignat la ei în curte la viloaiele lor? Puțină decență oameni buni. Nu fă altuia ceea ce nici ție nu ți-ar conveni. Că treaba se poate întoarce împotriva ta. Asta ca să nu spun că totul s-a petrecut parțial în sit Natura 2000. Teoretic nici să tragi un pârț nu ar fi voie fără aprobare. Aveați? Mă îndoiesc. Așa că vă rog frumos și căutați până data viitoare o soluție la asta. Eventual anul ăsta nu mergeți în Maldive sau Seychelles și din banii de acolo faceți ceva util pentru semenii voștri pe care i-ați deranjat. Sigur găsiți teren disponibil Se aude acolo sus????? E și pentru sănătatea voastră că poate data viitoare veți fi întâmpinați cu furca. Și până la urmă cine e de vină, cine produce disconfort celuilalt? După voi cei care nu sunt de acord cu voi, nu? Logică strâmbă.

  2. ecologist resemnat Răspunde

    Încă atât că asta seamănă cu “vânătoarea” pe domeniile lui Țiriac cu singura treabă că acolo e terenul lui în acte și împrejmuit. Ce a-ți zice dacă v-ați trezi cu vânători cu foarte mulți bani care s-ar plimba în grup cu pușcociul prin curtea voastră și ar trage în orice se mișcă? Așa e că v-ar deranja? Puțin respect pentru cei care muncesc pământul se poate??? Nu am speranțe că se va face ceva în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.